YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 17-02-2024 12:32

Göreve Gelirsek Planlı Yeni Bir Şehir İnşa Edeceğiz

Göreve Gelirsek Planlı Yeni Bir Şehir İnşa Edeceğiz

 

Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, plan eksikliği nedeniyle köylerdeki sorunların şişerek taştığını söylerken, seçilmeleri halinde yeniden bir şehir inşa etmek zorunda olduklarını açıkladı.
İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, ilçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Sahil Bandında gerçekleştirilen kahvaltı programına muhtarların ilgisi büyük oldu. Misafirlerini kapıda karşılayan eski Belediye Başkanı Saatcı’ya Mete Atay, Kadir Saruhan, Mustafa Toklu ve Osman Cura da eşlik etti. Kahvaltı sırasında muhtarlarla tek tek sohbet etme fırsatı bulan Saatcı, muhtarların sıkıntılarını not aldı. Burada yaptığı konuşmada Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, başkanlığı döneminde yılda en az bir defa muhtarlarla bir araya geldiğini hatırlattı. Görev süresi boyunca köy ve mahallelerin sorunlarının giderilmesi konusunda çaba serf ettiklerini ifade eden Saatcı, şöyle konuştu:  
“Onlarla etle tırnak gibiydik. Onlara danışmadan hiçbir şey yapmazdık. Şuan gördüğüm kadarıyla bu eksiklik var. En büyük baskı unsurlarından bitanesi sadece Fethiye için değil bütün ülkede plan. Plan eksikliği köylerimizde artık şişmiş dışarıya taşmış vaziyette. Daha önce de ifade ettiğim gibi bu da kaçak inşaata sebep oluyor. Bize 1 Nisan’da görev verilirse işimiz bayağı zor. Kolay olmayacak. Planlamalara başlayarak sil baştan, yeniden bir şehir inşa etmek zorundayız.”
Kahvaltı sonunda muhtarlarla toplu fotoğraf çektiren Behçet Saatcı, yeniden aday olacak muhtarlara başarılar diledi.

AdminAdmin