MİLAS
Giriş Tarihi : 25-10-2023 14:56

100. Yılda Milas Belediyesi Milasspor’dan Muhteşem Kutlama

100. Yılda Milas Belediyesi Milasspor’dan Muhteşem Kutlama

100. Yılda Milas Belediyesi Milasspor’dan Muhteşem Kutlama

Milas Belediyesi Milasspor, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılını muhteşem bir baloyla kutladı.


Milas Belediyesi Milasspor, Havuzbaşı Restoran ve Kır Düğün Bahçesi’nde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılını kutladı. Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke, ve ilçe protokolünün, spor kulüplerinin, muhtarların, gazilerin, taraftarların ve davetlilerin katılım gösterdiği Cumhuriyet Balosu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Ardından kulüp sporcuları, teknik heyeti ve yönetimi sahneye davet edilerek tanıtıldı.


Milas Belediyesi Milasspor Başkanı Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, davetlileri selamlayarak bir konuşma yaptı.


Başkan Tokat,  “Bu gecenin gerçekleşmesinde desteği olan sponsorlarımıza teşekkür ediyorum. Hem cumhuriyetimizin 100. Yılını kutluyoruz hem de ilçemizin takımı mor beyazın tanıtımını gerçekleştiriyoruz. Bu alanı böylesine güzel bir şekilde doldurduğunuz için yürekten teşekkür ediyorum. 2023-2024 sezonunun takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Öncelikle cumhuriyetimizin 100. yılıyla ilgili bazı paylaşımlarım olacak. Cumhuriyetimiz 100 yaşında. Bundan tam 100 yıl önce bir nesil ülkemizi düşman işgalinden kurtardı. Bir milli seferberlik içerisinde tarihin en meşru savunma savaşı kazanılarak, cumhuriyetimizi kurdular. Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları sayesinde bunlar oldu. Bizlere bugünleri hediye etmek için canlarını veren tüm şehitlerimizi anıyoruz. Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlu olsun. Bu vatan toprağını kolay kazanmadık. İkinci yüzyıla girerken ülkemizi refah içinde yaşatmak göreviyle karşı karşıyayız. Cumhuriyeti kuranların torunları olarak bu eseri yeteri kadar kolladığımız kanaatinde değilim. Lütfen Atatürk’ün gençliğe hitabesini okuyun ve bugünle karşılaştırın. Gerçekten zor kazanılmış bu cumhuriyeti kolay heba ediyoruz. Bu böyle olmasın.” dedi.
Milas Belediyesi Milasspor olarak ilk kutlamayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Tokat, “Yeni bir açılım ve başkış açısıyla tarihsel birikime sahip çıkarak mor beyaz ruhunu terk etmeden yeni vizyonla karşınızdayız. Güzümüzü tarihimizden alıyoruz. Milas’a yakışır bir şekilde kadro oluşturduk. Profesyonel bir düşünceyle, kurumsallık içerisinde tesisleşme ve altyapına önem vererek Türk futboluna hizmet etmek istiyoruz.” diye konuştu.

AdminAdmin