MİLAS
Giriş Tarihi : 11-09-2023 11:26

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKIN AYDIN’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKIN AYDIN’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AKIN AYDIN’DAN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Milas İlçe Eğitim Müdürü Akın Aydın, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Meslektaşlarına, öğrencilere ve velilere seslenen Müdür Aydın; “Eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızın yetenek ve ilgilerinin dâhilinde zihinsel, ruhsal ve sosyal gelişimlerine öncülük edip millî, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.’’ dedi.


‘’YENİ BİR EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE BAŞLIYOR OLMANIN SEVİNÇ VE HEYECANINI HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ’’


Hiç şüphesiz, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz.
Eğitim bir toplumun geleceğini belirleyen bir süreç, bir memleket meselesidir. Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk de "Eğitimdir ki bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk hâlinde yaşatır ya da esaret ve sefalete terk eder." sözüyle eğitimin önemine işaret etmiştir.
Eğitim ve öğretimdeki en önemli hedefimiz; çocuklarımızın yetenek ve ilgilerinin dâhilinde zihinsel, ruhsal ve sosyal gelişimlerine öncülük edip millî, manevi, ahlaki ve evrensel değerlere bağlı bireyler olarak yetiştirmektir.
Değerli meslektaşlarım, bugünümüzü ve yarınlarımızı imar ederek daha müreffeh kılmak adına sevgiyle, sabırla, şefkatle ve fedakârlıkla yürüttüğünüz tüm çalışmalarınız ve emeğiniz bizler için çok değerlidir. Özverili çalışmalarınızın bu eğitim öğretim yılında da aynı şekilde devam edeceğinden şüphemiz yoktur. 
Sevgili öğrenciler, sizler bizim geleceğimizin teminatı, devletimizin, milletimizin temel direklerisiniz. Eminim ki sizler, sizi en iyi şekilde yetiştirmek için çabalayan öğretmenlerinizin ve ailelerinizin emeğini boşa çıkarmayacaksınız. En büyük dostunuzun güzel ahlak, en güçlü silahınızın bilgi ve en büyük düşmanınızın da tembellik ve cehalet olduğunu asla unutmamalısınız.
Kıymetli veliler; Bizlere emanet ettiğiniz en değerli varlığınızın, ağır sorumluluğunu omuzlarımızda, yüreğimizde hissediyoruz. Sizlerle birlikte sürekli iletişim içerisinde yarınlarımızı güvenle emanet edeceğimiz çocuklarınızı, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda en iyi biçimde yetiştireceğimizden emin olunuz. Siz kıymetli velilerimizi, her zaman olduğu gibi okullarımızda, öğretmen ve yöneticilerimizle iş birliği içinde görmek bizleri mutlu edecektir. 
Bu duygu düşüncelerle 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında bütün eğitim camiamıza başarılar diliyor; yeni eğitim öğretim yılının sevgili öğrencilerimiz başta olmak üzere öğretmenlerimize, eğitim camiamıza, velilerimize, ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.

AdminAdmin