BODRUM
Giriş Tarihi : 03-10-2023 15:23

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Tamamlandı

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Tamamlandı

Under Armour Bodrum Yarı Maratonu Tamamlandı

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl 6’ncısı düzenlenen Under Armour Bodrum Yarı Maratonu her yaştan yüzlerce sporcunun katılımıyla tamamlandı.

iles/uploads/1696336603-139b47d11a17664b7706.jpeg" style="height: 366px; width: 550px;" />

Bodrum Belediye Meydanında yarış fuarı ile başlayan etkinlikler, çeşitli etkinlikler ile devam etti. Bodrum Belediye Meydanından verilen 21K, 10K ve 5K startları ile yarışmacılar, Bodrum'un tarihi ve doğal güzellikleri arasında yarışmanın keyfini yaşadı.

İlçe Spor Müdürü Oktay Dumruk ve Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar tarafından sporcular için start verilirken Bodrum Belediye Başkan Vekili Tamer Mandalinci de yarışan sporcular arasındaydı.

Renkli görüntüler arasında devam eden maratonda sporcular kendi kategorilerindeki parkuru tamamlayarak Bodrum Belediye Meydanındaki bitiş noktasına ulaştı. Bitiş noktasına yaklaşan sporcular, Bodrum Bandosunun çaldığı marşlar ve vatandaşların destek tezahüratları altında maratonu tamamlamanın mutluluğunu yaşadı. Maratonu bitiren sporculara Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencileri tarafından hazırlanan madalyalar takdim edildi.

Farklı kategorilerde dereceye girerek kürsüye çıkan sporculara plaketleri ve sponsor ödülleri verildi. Ödül törenine Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen Başkan Vekili Tamer Mandalinci, İlçe Spor Müdürü Oktay Dumruk, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, STK temsilcileri, sporcular ve yakınları katıldı.

Bodrum olarak bu organizasyona yıllardır ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Tamer Mandalinci, “7’den 70'e Bodrum sokaklarını iki gündür rengarenk boyayan siz değerli katılımcılar, Bodrum Yarı Maratonu’na 6. kez hepiniz hoş geldiniz. Bodrum Belediyesi olarak Başkanımız Sayın Ahmet Aras’ın öncülüğünde spora ve sporcuya verdiğimiz değeri ve önemi yıllardır devam ettiriyoruz. Buradan organizasyon komitesine, emeği geçen tüm arkadaşlara ve katılan herkese teşekkür ediyorum. Seneye görüşmek üzere” dedi.

Under Amour Bodrum Yarı Maratonu 21K etabında kadınlarda Anastasiia Chertova, erkeklerde Üzeyir Söylemez; 10K etabı kadınlarda Rumeysa Coşkun, erkeklerde Ufuk Arda; 5K etabında kadınlarda Fatma Taş, erkeklerde Osman Erkam Şafak birinciliği elde etti.

AdminAdmin