GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-01-2024 16:38

Fevzi Topuz’dan, Şehitlerimize Lokma Hayrı

Fevzi Topuz’dan, Şehitlerimize Lokma Hayrı

CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, Şehitlerimizi anma programında lokma hayrı düzenledi.
CHP Milas Belediye Başkan Aday Adayı Fevzi Topuz, ülkemizin kahraman şehitlerini anmak ve onların ruhlarına dua etmek amacıyla bir lokma hayrı düzenledi. Şehitlerimizin manevi hatırasına katkıda bulunmak isteyen Topuz, Milas halkına bu anlamlı etkinliğe katıldıkları için teşekkür etti.
Şehitlerimizin fedakarlıklarını unutmadıklarını ve her zaman ailelerinin yanlarında olduklarını belirten Topuz, "Bu lokma hayrıyla, şehitlerimizin ruhlarına huzur dolu dualar gönderiyoruz. Onların bizlere bıraktığı mirası yaşatmak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak adına bir aradayız. Bu etkinlik, şehit ailelerimize ve aziz milletimize bir vefa borcumuzdur" dedi.
Fevzi Topuz, programda hazır bulunanlara teşekkür ederken, "Şehitlerimize dua etmek, onların aziz hatıralarını yaşatmak ve birlikte lokma hayrında bulunmak, millet olarak dayanışma ve birlik içinde olduğumuzun bir göstergesidir. Onların aziz hatırasını yaşatmak, ülkemize olan sevgimizi ve bağlılığımızı göstermenin en güzel yollarından biridir" diye konuştu.

AdminAdmin