MİLAS
Giriş Tarihi : 19-05-2023 14:16

Milas’ın Sevilen Muhtarı Recep Panay Vefat Etti

Milas Firuzpaşa - Gazipaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay hayatını kaybetti.

Milas’ın Sevilen Muhtarı Recep Panay Vefat Etti

Renkli kişiliği ile Milas'ın sevilen simalarından olan Milas Firuzpaşa - Gazipaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay kalp krizi sonucu 75 yaşında vefat etti.

Muhtar Panay'ın ani vefatı ailesini, akrabalarını ve tüm sevenlerini yasa boğdu.

Milas Firuzpaşa - Gazipaşa Mahalle Muhtarı Recep Panay 19 Mayıs 2023 Cuma günü öğle namazına müteakip Kurşunlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Milas Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke’de yayınladığı mesajda, ‘’Neşesi, coşkun hitabeti ve şiirleri ile her zaman hatırlayacağımız değerli Gazipaşa-Firuzpaşa Muhtarımız Recep Panay’ı kaybettik. Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevdiklerine ve tüm Milas halkına başsağlığı diliyorum.’’ ifadelerinde bulundu.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat sosyal medya aracılığı ile üzüntüsünü belirterek; "Acımız büyük, hüznümüz sonsuz. İlçemizin renkli kişiliği, sevilen sayılan değerli büyüğü, Paşalar Mahallesi Muhtarımız Recep Panay'ı kaybettik. Gazipaşa-Firüzpaşa Mahalleleri -kendi deyimiyle ise "Paşalar Mahallesi"- Muhtarımız, çok değerli büyüğümüz Recep Panay'ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Güler yüzünü, coşkulu sözlerini, heyecanla anlattığın anılarını, okuduğun Nahit Ulvi Akgün'e ait "Milas" şiirini çok ama çok özleyeceğiz. Allah gani gani rahmet eylesin, toprağı bol olsun, hepimizin başı sağ olsun" dedi.

AdminAdmin