GÜNCEL
Giriş Tarihi : 19-01-2024 14:33

Başkan Gümüş’ten Yarıyıl Tatili Mesajı

Başkan Gümüş’ten Yarıyıl Tatili Mesajı

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının birinci" class="taglink" title="birinci Haberleri">birinci döneminin sona ermesiyle yazılı bir mesaj yayınladı. 
Başkan Gümüş mesajında, bugün karnelerini alarak yarıyıl tatiline giren öğrencilerin, ailelerin ve öğretmenlerin heyecanlarına ortak olduklarını ifade ederek, çocukların 15 günlük tatilde zamanlarını iyi değerlendirmelerini, bol bol kitap okumalarını ve dinlenmelerini tavsiye etti. 
Başkan Gümüş mesajında şu ifadelere yer verdi: 
“Sevgili çocuklar, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk dönemini bugün itibariyle geride bıraktınız. Bir dönem boyunca gösterdiğiniz çalışmalarınızın karşılığı olan karnelerinizi alıyorsunuz. Gayretleriniz ve başarılarınız için hepinizi kutluyorum. Karnelerinizdeki notlar hiçbir zaman sizin hayattaki başarı seviyeniz değildir. Karnelerinize yansıyan notlar her ne olursa olsun bizler her zaman sizin yanınızdayız. Sevgili çocuklar, yarıyıl tatili dinlenme ve eğlenme zamanı olmakla birlikte derslerinizdeki eksiklikleri tamamlamak için de iyi bir fırsattır. 15 günlük ara tatilinde bol bol kitap okuyacağınızı ve tatilinizi verimli bir şekilde değerlendireceğinize inanıyorum. Değerli öğretmenlerimiz; bir dönem boyunca çocuklarımızın eğitimi için göstermiş olduğunuz gayretinizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimiz kadar sizler de dinlenmeyi hak ediyorsunuz. Hepinize iyi tatiller diliyor, başarılarla dolu bir eğitim-öğretim yılı olmasını temenni ediyorum.”

AdminAdmin