SİYASET
Giriş Tarihi : 03-06-2023 13:22

YAKUP OTGÖZ: TÜRKİYE YÜZYILINA BAŞLIYORUZ

YAKUP OTGÖZ:  TÜRKİYE YÜZYILINA BAŞLIYORUZ

 

AK Parti  Muğla  Milletvekili  Yakup Otgöz  TBMM’de yemin ederek görevine başladı.

TBMM’deki yemin törenine Muğla AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça,  Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli ve Muğla’dan gelen çok sayıda teşkilat üyesi de izleyici olarak katıldı.

AK Parti Muğla  Milletvekili Yakup Otgöz yemin töreni  sonrası yazılı açıklama yaptı.

Milletvekili Yakup Otgöz yaptığı açıklamada;  Muğla’mız ve Ülkemiz için  yorulmadan usanmadan çalışacağını ifade ederek,  “Teşkilatlarımızla birlikte Muğla’mız için ne gerekiyorsa yağacağız”  dedi

Milletvekili Otgöz açıklamasında şunları kaydetti.

Muğla’mız için ne gerekiyorsa yağacağız…

Hemşerilerimizin büyük bir desteği ile seçildiğimmilletvekilliği sürecimde, hiçbir ayrım yapmadan tüm hemşerilerimizin hizmetinde olacağız. Her bir hemşerimizin derdi ile dertlenecek, sevinci ile mutlu olacağız. Mahalle başkanımızdan, muhtarlarımıza, ilçe başkanlarımızdantümteşkilatlarımıza kadar birlik ve beraberlik içinde Muğla’mıza yeni yatırımlar kazandırmak için çalışacağız.

AK Parti olarak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023 hedeflerimizle milletimize ilan ettiğimiz projelerin çoğunu hayata geçirdik.

Şimdi daha geniş ufuklara, daha büyük vizyonlara doğru yelken açıyoruz. Türkiye yüzyılı için yarın değil hemen şimdi diyoruz.

Kıymetli hemşerilerimiz, bize inansın ve güvensin.

Biz sana söz diyerek sözlerinde durmayanlardan değiliz. Biz icraatlarımızla varız ve var olamaya devam edeceğiz.

28. Yasama dönemi Muğla’mız ve Ülkemiz için hayırlı olsun.

 

 

AdminAdmin