FETHİYE
Giriş Tarihi : 18-08-2023 14:55

Çaylı, "Cumhur İttifakından Aday Adayıyım"

Çaylı, "Cumhur İttifakından Aday Adayıyım"

Çaylı,

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan geçen dönem Karaçulha Belde Belediye Başkanı Yusuf Çaylı, çalışmaları kapsamında Fethiye ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti.
Yoğun bir ilgi ile karşılanan Aday Adayı Çaylı, her zaman halkın yanında olduğunu belirterek esnaflara hayırlı işler temennisinde bulundu. 
Bölge siyasetinin sevilen isimlerinden Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, beraberinde kalabalık bir heyet ile esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyareti esnasında sorunları ve talepleri de dinleyen Aday Adayı Çaylı, her zaman halkın arasında olduğunu ve hiçbir zaman halktan kopmadığının altını çizdi. Tek tek esnafları dolaşan Çaylı’ya başarılar dileyen vatandaşlar, sürecin hayırlı olması yönünde dileklerde bulundular. 

YOĞUN BİR İLGİ İLE KARŞILANDIK
Ziyaretlerinin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, “Bizlere destek olan arkadaşlarımız ile şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunduk. Ziyaretlerimiz esnasında halkımızdan yoğun bir destek ve takdir aldık. Onun için herkese teşekkür ediyorum. Gönül birlikteliği yaptığımız kardeşlerimiz de sıcak havaya rağmen beni yalnız bırakmadılar. Bunun için çok mutluyum” dedi. 
DOĞRU YOLDAYIZ
Açıklamasını sürdüren Aday Adayı Çaylı, “İnşallah doğru yoldayız. Cumhur İttifakı’nın Fethiye Belediye Başkan aday adayıyız. Nasip olursa, mücadele ettikten sonra sahalarda olacağız ve milletin gönlünü en iyisiyle kazanacağız. Ben onun için varım. Zaten bir şey dememe gerek yok. Ben yıllardır bu memlekette idarecilik yaptım. Halkla iç içeydim. Halkla dağda, bayırda, şehirde her yerde ben vardım. Bunun için, takdir duyulduğum için yola çıktım” ifadelerini kullandı. 
HALKIMIZDAN HİÇ KOPMADIK
Çaylı, “Geçen 5 yıl içerisinde halkımızın içindeydik, halkımızdan kopmadık. Bu dönemde üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye çalıştık. Her zaman ön planda olduk. Belediye, tayin ve diğer konularda bize iletilen talepleri, elimizden geldiğince sonuçlandırmaya çalıştık. Bizlere destek olan herkes yanımızda yer alıyor. Bir kez daha ifade ediyorum, her zaman halkımızın yanındayım. 
Hayırlısı ile Cumhur İttifakı teşkilatları, genel merkezleri ve ilgili birimlerin uygun görmesi halinde aday olarak yolumuza devam etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

AdminAdmin