MUĞLA
Giriş Tarihi : 14-04-2023 05:39

Muğla Diyanet'ten Deprem Bölgesine Ramazan Kolisi

Muğla İl Müftüsü Yaşar Çapçı'nın Muğla Merkez ve ilçe personelinin deprem bölgesine Ramazan yardım kolisi için destek çağrısı büyük destek gördü.

Muğla Diyanet'ten Deprem Bölgesine Ramazan Kolisi

"Ramazan ve Dayanışma" teması çerçevesinde ortaya konan yardımlaşma duygusu ile bir koli bedelinin 310 TL olarak belirlendiği Muğla Valiliği ve Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü organizesi ile düzenlenen kampanyada bütün ilçelerden ve il müftülüğü personeli tarafından Yardım toplandı.

"Deprem bölgesinde afetzedeler için ihtiyaç duyulan malzemelerin öngörüldüğü yardım kolisi bölgeye hızlı bir şekilde ulaştırılıyor"

Konuya ilişkin açıklama yapan Muğla il Müftüsü Yaşar Çapçı, bir süre önce Muğla Valiliği tarafından Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü aracılığı ile deprem bölgesine Yardım kolisi gönderilmesi yönünde Personellerine bir çağrıda bulunduklarını, kısa sürede çağrısının karşılık bulduğunu dile getirdi.

Bu konuda gerek sahada gerekse manevi destekleri dolayısı ile verdikleri katkı için personeline teşekkür eden Çapçı, Depremde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle yad ettiklerini geride kalanlara da kardeşlik duygusu ile destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

Çapçı, toplamda bugüne kadar 258 Bin 540 TL'ye denk gelen 834 koli yardımın Muğla Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Hesabına gönderildiğini belirterek, destek veren tüm personeline teşekkür etti.

AdminAdmin