SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 23-06-2023 11:16

BAŞKAN AKDENİZLİ;“MUTLULUKLARI PAYLAŞMAYA ENGEL YOK”

BAŞKAN AKDENİZLİ;“MUTLULUKLARI PAYLAŞMAYA ENGEL YOK”

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

Her zaman vatandaşların yanında olan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, yüzde 92 bedensel engelli Hilmi Kırlangıç’a akülü sandalye hediye etti.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, göreve geldiği ilk günden itibaren Seydikemer için çalışmaya devam ediyor. Daha güzel bir Seydikemer için personeliyle gece gündüz çalışan Başkan Akdenizli, bir yandan da vatandaşların yanında oluyor.

Başkan Akdenizli, Eşen Mahallesi’nde annesiyle yaşayan, şeker hastalığı nedeniyle iki ayağı kesilen bedensel engelli Hilmi Kırlangıç’ın akülü sandalye talebini geri çevirmedi.

Engelli Hilmi Kırlangıç’a, akülü sandalyesi Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli tarafından teslim edildi. Talep ettiği akülü sandalyeye kısa zamanda kavuşan Kırlangıç, büyük mutluluk ve sevinç yaşadı.

Başkan Akdenizli’nin desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirten Kırlangıç; “Milletvekilimiz Yakup Otgöz’den ve Belediye Başkanımız Önder Akdenizli’den Allah razı olsun. Kısa süre önce talep ettiğim akülü sandalyeyi, Belediye Başkanımız Önder Akdenizli bana ulaştırdı. Kendisine çok teşekkür ederim” dedi.

Seydikemer Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını dile getiren Başkan Akdenizli; “Hilmi kardeşimizin talebini yerine getirdik. Mutlulukları, sevinçleri paylaşmaya engel yok. Seydikemer Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin