SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-09-2023 15:33

Boks Şampiyonasına Seydikemer Ev Sahipliği Yaptı

Boks Şampiyonasına Seydikemer Ev Sahipliği Yaptı

Boks Şampiyonasına Seydikemer Ev Sahipliği Yaptı

2023 Muğla Boks il temsilciliği faaliyet programında yer alan Muğla boks Şampiyonası Seydikemer’de tamamlandı.

88 sporcu 12 hakem ve 8 tane antrenörün katıldığı 38 maç olan şampiyonada çok çekişmeli ve müsabakalar oldu. En centilmen sporcu ödülleri, en teknik sporcu ödüllerinin de verildiği müsabakalarda 2023 U-22 Türkiye kadınlar ve erkekler boks Şampiyonası’nda Türkiye üçüncüsü olan Ortaca ilçesinden Umut Çevik’in kupasını Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli verdi. Seydikemer‘de ilk defa düzenlenen boks maçı ilgiyle karşılandı.

En teknik sporcu Erkek Enes Kubat, en centilmen sporcu Erkek Çağatay Kıvrak, en teknik kadın sporcu Tuğba Çetin, en centilmen kadın sporcu Ece Sarıaslan seçildiler.

 

Muğla Boks İl temsilcisi Evren Arslan şampiyona hakkında açıklamalar yaptı. Arslan “Bizleri her faaliyette destek olan Türkiye boks federasyon başkanımız sayın Eyüp Gözgeç beye, Her görüşmemizde bizlere daha çok faaliyet yapmamız gerekiyor deyip destek veren Muğla Gençlik ve Spor il müdürümüz, Sayın Musa Kazım Açıkbaş beye her müsabakalarımızda bizi yalnız bırakmayıp desteklerini esirgemeyen Seydikemer belediye başkanımız Önder Akdeniz beye, sadece 4 gün içersinde organize ettiğimiz bizleri yalnız bırakmayan Seydikemer gençlik ve Spor il ilçe müdürü Sayın Emre Ercan beyefendiye bizleri organizasyonlarımızda hiçbir zaman yalnız bırakmayan Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın İlkay Şemur beyefendiye ,Seydikemer MHP ilçe Başkanımız Mehmet Arıç beyefendiye ,Fethiye Ülkü ocakları Başkanımız Oğuzhan Teke beyefendiye ,Seydikemer belediye başkan yardımcımız Mustafa Karakuş beyefendiye , seydikemer Belediye başkan yardımcımız Muammer Gökçen beyefendiye, Seydikemer yazı işleri Müdürümüz Hasan Çetin beyefendiye , Seydikemer Sosyal işler müdürümüz Kazım Gürbüz beyefendiye , İş insanı Ali Yarbaşı bey, iş insanı Yener Ertürk beyefendiye, İş insanı Erdal Alcu beyefendiye ,hakemlerimize,antrenörlerimize ve sporcularımıza çok teşekkür ederim’’ dedi. 

 

Arslan; ‘’Bu Seydikemer’de düzenlediğimiz Muğla Şampiyonası’nda biz bir anlamda daha büyük organizasyonun provasını yaptık Seydikemer’imize büyük ve güzel uluslararası bir organizasyon getirmeyi planlıyoruz. Bu sene bizim boks faaliyetleri olarak çok yoğun geçti, bazen ayda 2 faaliyet ve her ay 1 faaliyet yaptık bölgemizde bir Fethiye’de ve bir Milas’ta iki defa boks aday hakemlik kursu açtık, kendi hakemlerimiz yetiştirdik. Sporcularımızın milli takımda bizleri temsil etmesi için elimizden geleni yapacağız boksumuzu geliştirmek için büyütmek için büyük bir aile olmak için elimizden geleni yapacağız bunlarda hep faaliyetle oluyor ve devlet büyüklerimizin destekleri ile ileri gelen büyüklerimizle oluyor maddi ve manevi destek olan herkese çok teşekkür ederim “ifadelerini kullandı.

AdminAdmin