FETHİYE
Giriş Tarihi : 17-08-2023 12:01

Keramettin Yılmaz Kurumumuzu Ziyaret Etti

Keramettin Yılmaz Kurumumuzu Ziyaret Etti

Keramettin Yılmaz Kurumumuzu Ziyaret Etti

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, TİMBİR Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü Özdemir’i makamında ziyaret ederek çalışmalarını anlatarak, projeleri hakkında bilgiler aktardı.


Geçtiğimiz günlerde 2024 yılı Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler için Adalet ve Kalkınma Partisinden Fethiye Belediye Başkan Aday Adalığı için llk açıklamayı yapan geçmiş dönem Ölüdeniz  belediye başkanı Keramettin Yılmaz, Türk İnternet Medya Birliği(TİMBİR) Ege Bölge Başkanı ve Serap Ülkü Medya A.Ş  yönetim kurulu başkanı Serap Ülkü Özdemir ve ekibini ziyaret etti. 

 


Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette seçim çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Keramettin Yılmaz, projeleri hakkında da bilgiler aktardı.


Belediyecilik tecrübesi ve birikimi ile Fethiye Belediyesini yönetmeye talip olduğunu aktaran Yılmaz, “Kesinlikle bir hiç kimseyi ayrıştırmayacağız. Senlik benlik olmayacak. Biz olacağız. Cennet Fethiye’mizi iktidarın nimetlerinden mahrum etmeyeceğiz” dedi. 
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren TİMBİR Ege Bölge Başkanı Serap Ülkü Özdemir de Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diledi.

AdminAdmin