FETHİYE
Giriş Tarihi : 07-08-2023 10:45

CHP’de Kongre İçin Geri Sayım Başladı

CHP’de Kongre İçin Geri Sayım Başladı

CHP’de  Kongre İçin Geri Sayım Başladı

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı Olağan İlçe Kongresi’nin 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Özer Olgun Kongre Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, tüm partilileri 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Özer Olgun Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek Fethiye İlçe Kongresine davet etti.

CHP Fethiye İlçe Başkanlık seçimine katılımın yoğun olmasını beklediğini ve bu katılımın parti içindeki güçlü dayanışma ve birlik duygusunu pekiştireceğini belirten Mustafa Koyuncu,”Geçtiğimiz günlerde ilçemizdeki tüm  mahallelerde gerçekleştirilen delege seçimlerimizi büyük bir birlik ve beraberlikle geride bıraktık. Burada ki asıl amacımız bir mahallede hangi delege listesinin kazanacağı değil, partimize emek harcamış herkesi bir çatı altında büyüyerek toplamaktı. İnanıyorum ki kurumumuzun faydasına olacak bu birlikteliği sağlayabilmişizdir. Mahalle seçimlerinde sıcak hava koşullarına rağmen katılım gösteren tüm üyelerimize teşekkür eder, delege seçilen tüm delegelerimizi canı gönülden tebrik ederim.Kurultay takvimimiz doğrultusunda 10 Ağustos Perşembe günü ilçe kongremizi yapacağımızı tüm yol arkadaşlarımıza beyan etmek isterim. Cumhuriyet Halk Partisi; kongreleri değişimin, yenilenmenin öncülüğünü taşıyan ve güçlü kadroları siyasete dahil etmek için yapılan birlik ve beraberliğin en üst seviyede hissedildiği, yanlışların doğruların tartışıldığı, hayata birbirinden farklı bakan ancak söz konusu cumhuriyet halk partisi olunca kişisel sorunların bir tarafa bırakıldığı üst kuruldur. Bu üst kurulda önümüzde ki süreçte vatandaşlarımızın fikirlerinin temsiliyetini partililerimizin yönetime dâhil edilmesiyle  gerçekleştirilen bir seçim olacaktır. Bu seçimle beraber ve hemen ardından gelecek olan il kongremiz ve büyük kurultayımızla inanıyorum ki Cumhuriyetimizin 100. yılında kurucu değerlerimize bağlı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün fikirlerinin önderliğinde hatalardan ders çıkartılarak büyük bir beraberlik sağlanacaktır.Bu duygular doğrultusunda, 10 Ağustos 2023 Perşembe günü Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezinde CHP Fethiye İlçe Başkanlığı kongresi yapılacağını kamuoyuna duyuruyoruz. Görev aldığımız bu güne kadar ki süreçte bizlere destek olan, siyasete ve hayata farklı bakıyor olsak da CHP için mücadele eden herkese tekrardan teşekkür ederim” dedi.

AdminAdmin