MİLAS
Giriş Tarihi : 14-07-2023 16:57

Şampiyon Belli Oluyor

Milas Kaymakamlığı ile Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitleri Anma Futbol Turnuvasında Şampiyon takım bu gece oynanacak maçla belli oluyor.

Şampiyon Belli Oluyor

107%">Milas Şehit Metin Özcan Stadyumunda 10 kurum takımın katılımıyla 10 Temmuz Pazartesi günü oynanmaya başlanan futbol turnuvasında yapılan çeyrek ve yarı final maçları sonrasında finalde mücadele edecek takımlar da belli oldu.

Turnuvanın çeyrek ve yarı final maçları oldukça mücadeleli ve heyecanlı geçti.

Çeyrek Final Maç Sonuçları

Milas Belediye:5 Milas Gençlikspor:2

Bu maçta Belediyespor'un gollerini Sebahattin(4) ve Bedirhan attılar. Gençlikspor'un golleri ise Tahsin Sibal ve Şahin tarafından atıldı.

Milli Eģitim:4 Tapuspor:0

Çeyrek finalin ikinci maçında Milli Eğitim futbol takımı rakibi Tapu takımını Süleyman'ın 2, Alim ve Türker'in golleriyle 4-0 yenerek adını yarı finale yazdırdı.

Yarı Final Maçları

Milli Eğitim:5 Havalimanı:2

Turnuvanın yarı finalinde 2 güzel maç oynandı. İlk maçta Milli Eģitim takımıyla Havalimanı takımı karşılaştılar.

Milli Eğitimin maçtaki golleri Süleyman(3), Celal ve Akın Çilek tarafından atıldı. Havalimanı ise bu gollere Muhammet Arslan'ın 2 golü ile cevap verdi.

Milas Belediye:6 ARFF:3

Çağrı Arıkan, Ozan Özdöven ve Nazmi Yükselen'in hakemliğini yaptıkları yarı finalin ikinci maçında Milas Belediyespor rakibi ARFF'yi 6-3 yenerek turnuvanın şampiyonluk maçında Milli Eğitim takımına rakip oldu.

Belediyespor'un gollerini Bedirhan(3), Mustafa İçöz, Sabahattin ve Celal attı. ARFF'nun gollerini ise Ferhat(2) ve Hanifi attı

Turnuvanın Final Maçları

14 Temmuz Cuma Saat 19.30

Şampiyonluk müsabakası: Milli Eğitim-Belediye

Saat 20.30  3.lük ve 4.lük Maçı

Havalimanı-ARFF

AdminAdmin