MİLAS
Giriş Tarihi : 05-09-2023 13:58

Dernek yönetiminden, THK Başkanı Baklan’a ziyaret

Dernek yönetiminden, THK Başkanı Baklan’a ziyaret

Dernek yönetiminden, THK Başkanı Baklan’a ziyaret

Milas Yörük Türkmen Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı, Veteriner Hekim ve eski Milas Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Kiriş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türk Hava Kurumu (THK) Milas Şube Başkanı Faik Baklan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

 

Dernek Başkanı Mevlüt Kiriş, yönetim kurulu üyeleri; Hakkı Çoban ve Zafer Özkan’ın da katıldığı ziyarette, Şube Başkanı Baklan’a hayırlı olsun diyen yörükler, Türk Hava Kurumu’nun ülkemiz için çok büyük bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, böyle bir kurumun hem de çok başarılı bir şubesinde görev yapmanın önemli olduğuna vurgu yaptılar.

 

 

Şube Başkanı ve aynı zamanda genel merkez delegesi olan Faik Baklan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Şubemizin kuruluşundan bugüne emek veren tüm başkan ve yönetim kurulu üyelerine yürekten teşekkür ederim. Öylesine güzel ve başarılı işlere imza atılmış ki böylesine bir başarıdan sonra bu görevi yapmak gerçekten zor. Şimdi bana ve tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma düşen, çıtayı onların bıraktığı yerden daha yukarıya çıkarmaktır. Bizler de bu düşünce ile yola çıktık ve göreve geldiğimiz günden itibaren bu düşünce doğrultusunda çalışmaya başladık. Elbette yakalanacak başarı sadece bizim olmayacaktır. Başta Milas halkı olmak üzere ilçemizdeki tüm kurum ve kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, oda ve derneklerle birlikte bu başarıyı yakalayacağız. Çünkü bu güzel kent ve Milas halkı her türlü başarıya layık ve hak eden bir konumda” diyerek bugüne değin kendilerini yalnız bırakmayan tüm Türk Hava Kurumu gönüllüsü Milaslılara teşekkür etti.

AdminAdmin