SPOR
Giriş Tarihi : 31-10-2023 18:33

Muğlaspor'da Bayram Havası Yaşanıyor

Muğlaspor'da Bayram Havası Yaşanıyor

Bölgesel Amatör Lig  5'inci Grup'ta oynadığı 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Muğlaspor'da bayram havası yaşanıyor. Kulüp Başkanı Menaf Kıyanç, Yeşil Çivril'i sahalarında 2-0 yendikleri karşılaşmada iki taraftar grubunun birlikte maç izleyerek, bir tarafın yeşil, diğer tarafın beyaz tezahüratında bulunmasının güç kattığını söyledi.
Muğlaspor Sıtkı Koçman Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Başkan Menaf Kıyanç, "Değerli insanların bir arada bulunduğu yönetime sahibiz. 10 milyon TL olan borcumuzu 3 milyon 500 bin TL'ye düşürdük. Kulübe 13 milyon TL'ye yakın para girişi sağladık. Hedefimiz borçsuz bir Muğlaspor. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Sabah saat 08.00'den gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Muğlaspor hepimizin ortak sevdası" dedi.
Başkan Kıyanç, "Muğlaspor’umuzu bu sezon ligde oynadığı ilk iç saha maçında yalnız bırakmayan Muğla Valisi Sayın İdris Akbıyık başta olmak üzere protokol üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcilerine teşekkür ediyorum. İki taraftar grubunun birlikte maç izlemesi, bir tarafın yeşil, diğer tarafın beyaz tezahüratında bulunması güç katıyor. Bu gücün önümüzdeki maçlarda artarak devam etmesini temenni ediyorum. Menteşe ilçemizde ki tüm spor kulüpleri ile birlikte hareket ederek şehirde daha güçlü bir altyapı için çalışmalar yapıyoruz. Hakemler ile ilgili sessiz kalmamızdaki neden ise, bir şeylerin arkasına sığınarak değil, futbol oynayarak başarılı olmak ve mücadelemize devam etmek istiyoruz. Valimiz önderliğinde, Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Spor Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İl Müdürlükleri ve kulübümüzün yürüttüğü, 'Desteğin rengi yeşil-beyaz' projesi ile altyapı, taraftar desteği ve sporun okullar da daha çok teşvik edilmesi amaçlanıyor" diye konuştu.

AdminAdmin