MİLAS
Giriş Tarihi : 09-02-2024 17:15

Milas Temsilcileri Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor

Milas Temsilcileri Galibiyet İçin Sahaya Çıkıyor


Milas'ı, Muğla Süper Amatör Küme Ligi A grubunda temsil eden ve lig sonunda ilk 3 sırada sezonu tamamlayıp 1. Amatör Küme hesapları yapan Bafa Belediye Zeytinspor ile Güllük Hermiyasspor, ligin ikinci hafta maçlarında sahaya galibiyet için çıkacaklar.
Gümüşlük İdmanyurdu-Bafa Belediye Zeytinspor
Milas'ı, Muğla 1. Amatör Küme Ligi A grubunda temsil eden, antrenörlüğünü Erkan İşli'nin yaptığı Bafa Belediye Zeytinspor, ligin 2. haftasında deplasmanda Gümüşlük İdmanyurdu ile karşılaşıyor.
Ligin ilk haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bodrum Gençspor ile 1-1 berabere kalarak haftayı 1 puanla kapatan Bafa Belediye Zeytinspor, Gümüşlük Stadyumunda sahaya galibiyet ve 3 puan için çıkacak.
Yeni sezonda lige "Bafa'nın Hikayesini Anlatmak" için çıkan Bafa Belediye Zeytinspor, sezon sonunda şampiyonluk sevinci yaşamak için mücadelesini sürdürecek.
Ortakentspor-Güllük Hermiyasspor
2. Amatör Küme Ligi A grubundaki temsilcilerimizden, antrenörlüğünü Seval Vardar'ın yaptığı Güllük Hermiyasspor, ligin ikinci hafta maçında deplasmanda Ortakentspor ile karşılaşıyor.
Ligin ilk haftasında Güllük Şehir Stadyumunda oynadığı maçta Gümüşlük İdmanyurdunu 1-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrılan  Güllük Hermiyasspor, ikinci maçında da sahaya mutlak galibiyet ve 3 puan için çıkacak.
Haftanın Maçları
11 Şubat Pazar Saat 14.00
Gümüşlük İdmanyurdu-Bafa Belediye Zeytinspor
Ortakentspor-Güllük Hermiyasspor
Konacıkspor-Amiral Turgutreisspor
Bodrum Gençspor-Bodrum Turkuazspor

AdminAdmin