FETHİYE
Giriş Tarihi : 05-09-2023 16:48

Milletvekili Mete” Vatandaşın tepkisi ağır olur”

Milletvekili Mete” Vatandaşın tepkisi ağır olur”

Milletvekili Mete” Vatandaşın tepkisi ağır olur”

AK Parti Muğla Milletvekili Kadem Mete Muğla'nın Fethiye ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu. Bu ziyaretler esnasında bir taksi durağına da uğrayan Mete CHP’li Belediye tarafından Ölüdeniz Mahallesinde belediyeye ait olan ancak lunapark olarak işletilen denize yakın değerli araziyi satışa çıkarma girişimini eleştirdi.


 

Tüm Fethiye’nin hizmetinde olan bir alanın satışa çıkmasının yanlış olduğunu ifade eden Mete “Vatandaşın tepkisi ağır olur” dedi ve açıklamasına şöyle devam etti.


 

“Yıllardır halka açık alan olarak hizmet veren , etrafında küçük esnafımızın işletmelerinin yer aldığı bu alan, ağustos ayında Fethiye Belediyesi’nce kat karşılığında ihale edilmek istendi.


 

Başta AK Partili meclis üyelerimiz olmak üzere muhalefet üyesi meclis üyesi arkadaşlarımızın hatta bazı CHP’li meclis üyelerinin de itirazı üzerine konu görüşülmek üzere ekim ayına ertelendi.


 

Bizler de Fethiye’mizde vatandaşlarımızla görüştük. Kendilerini dinledik. Seçime bu kadar kısa süre kala bir belediyenin böyle bir alanın birilerine rant sağlamak amacıyla verilmesine herkes tepkili. Vatandaşlarımız asla böyle bir durumu istemiyorlar

Vakıf olarak zamanında devredilen bu arazinin mevcut şekliyle korunmasını talep ediyorlar.


 

Bizler de vatandaşımız adına konunun takipçisi olacağız. Fakat bu sadece burada değil. Hem Muğla’mızın değişik ilçelerinde hem de diğer illerimizde CHP’li Belediyeler seçime az bir süre kala yangından mal kaçırırcasına Belediyelerinin kendi varlıklarını yap işlet devret veya kat karşılığı gibi usullerle heba ediyorlar.


 

Herhalde aynı makamlara tekrar gelemeyeceklerini anladıkları için mevcut durumu ranta çevirmek derdindeler. Fakat biz asla konunun peşini bırakmayacak, sürecin takipçisi olacağız. Umarız bu yanlıştan dönerler. Yoksa vatandaşımızın tepkisi ağır olur. Dedi.

AdminAdmin