SİYASET
Giriş Tarihi : 16-11-2023 14:12

Çiçek adaylığını açıkladı! ADIM ADIM MENTEŞE…

Çiçek adaylığını açıkladı! ADIM ADIM MENTEŞE…

Önceki dönem Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Menteşe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.
Menteşe Belediye Başkanlığı Aday adayı başvurusu için AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığında düzenlenen etkinliğe AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça, AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. İlk olarak konuşan Ak Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan, “Ak Parti son 22 yılda büyük zaferler kazandı. Partimizde aday adayı arkadaşlarımız başvurularını yapmaya başladılar. Partimizin bir çok kademesinde görev yapan Eray Çiçek abimiz, ilçe teşkilatımıza başvuruda bulundu. Eray Çiçek abimize çıktığı yolda başarılar dilerim. Allah yolunu açık etsin” dedi.
Sonrasında kürsüye gelen İl Başkanı Gültekin Akça ise, “Yerel yönetimler anlamında Menteşe özelinde muhalefet partinin belediyeciliği söz konusu. Artık yeni seçimde Ak belediyecilikle ilçelerimizi buluşturmak istiyoruz. Hizmet üretmek istiyoruz. Halkımızın değişim beklentisini karşılamak istiyoruz. Muğla Ak belediyecilikle buluştuğunda, yapılamamış hizmetler halkla buluşacaktır. 31 Mart'ta başarılı olacağımıza inanıyorum. Aday adayımıza çıktığı yolda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Menteşe İlçe Başkanlığında düzenlenen aday adayı başvuru töreninde konuşan Eray Çiçek, “Benimle ilgili kırsalın adayı diyorlar. Bizim için kent, kırsal yok. Bizim için Menteşe var. 25 yılın üzerinde siyaset yaptığım Menteşemizin her sokağını adım adım biliyorum.

Menteşemizin artık hizmetle buluşma zamanı geldi. Onlarca yıl ihmal edilen, bu güzide kentimizi artık hak ettiği seviyeye getirmek için doğru ve Kararlı adımlarla yola çıkıyoruz. Yüzeysel çözüm ve uygulamalardan ziyade Menteşe’de büyük bir dönüşümü hedefliyoruz. 4 Ana başlık 8 Alt başlık, toplam 48 proje ile adım adım geliyoruz. Menteşe bizim için sadece bir Merkez ilçe değildir. Menteşe MUĞLA’nın ta kendisidir Muğlamızın lokomotifi Menteşe olmalıdır. Menteşe ne kadar güçlü ise, Muğla o kadar güçlüdür 
Düşünün kıymetli kardeşlerim 80’li yıllardan bu yana, Marmaris’e, Bodrum’a, fethiye gelmiş olan milyonlarca yerli ve yabancı ziyaretçinin hangisi Muğla’nın adını hatırlar? veya Menteşe’nın adını bilir? Belediyeciliğin sadece zurna ile tarhana ile balerin heykeliyle olmayacağının bilincindeyiz, farkındayız. Vizyonumuz Geniş, projelerimiz büyük.  Gönülden hizmet için AK Parti Menteşe Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı sizlerle buradan ilan ediyorum. Bizi adaylığa sevk eden Menteşe de belediyecilik adına yapılabilecek o kadar çok hizmet var iken hiçbirinin yapılamaması. Vatandaşların ve şehrin ihtiyaçlarının göz ardı edilmesidir. Mevcut belediyecilik anlayışı ne Menteşeye ne Muğla'ya değer katmamış katamamıştır. 5 yıllık İl Genel Meclisi 10 Yıllık Belediye Meclisi üyesi tecrübemle 
Menteşeye değer katmaya talibim.” ifadelerini kullandı. 
Konuşmaların ardından Eray Çiçek aday adaylık başvuru formunu AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Mustafa Algan’a teslim etti.

AdminAdmin