BODRUM
Giriş Tarihi : 10-02-2024 14:43

ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMASI BODRUM’DA TARAFTARI COŞTURDU

ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMASI BODRUM’DA TARAFTARI COŞTURDU

 

Bodrum’u hem Türkiye, hem de Avrupa hentbol sahalarında başarıyla temsil eden Armada Praxis Yalıkavak Spor, HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmaları kapsamında kendi evinde Üsküdar Belediyesi ile karşılaştı.

Kendi evinde seyircisinin de desteği ile mücadeleye kendinden emin olarak sahaya çıkan Denizin Kızları, rakibine üstün bir oyun sergileyerek karşılaşmanın ilk anlarından itibaren maçta rakibine üstün bir oyun sergiledi. İlk yarıyı 21 -14 önde tamamlayan Armada Praxis Yalıkavak Spor, ikinci yarıda da Üsküdar Belediyesi’ne oranla daha hızlı ve savunmada üstün bir oyun sergileyince galibiyeti garantiledi ve Yalıkavak Spor Kulübü Başkanı Mehmet Esen, "Kızlarımız, sporda başarılarıyla bizlere gurur yaşatmaya devam ediyorlar! Pazar günü Türkiye Kupası'nda oynayacağımız ikinci maçı da kazanarak yarı finale yükselmek istiyoruz. Bu önemli maçta tüm sporseverleri ve ailelerini yanımızda görmek istiyoruz. Tüm Bodrum’un, başarıya giden yolda bu güzel yolda yanımızda olmasını istiyoruz. Hep birlikte daha güçlüyüz! " dedi.

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmaları kapsamında 11 Şubat Pazar günü saat 13:00’de yine Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda Üsküdar Belediyesi ile karşılaşacak olan Denizin Kızları, bu mücadelesinde de seyircisi ile dev bir güç olarak, karşılaşmadan galip olarak ayrılmayı hedefliyor.

AdminAdmin