BÜYÜKŞEHİR
Giriş Tarihi : 03-01-2024 18:01

Gürün’ün Hediyesini Geri Gönderen Muhtar İsyan Etti: “Biz Dilenci Değiliz”

Gürün’ün Hediyesini Geri Gönderen Muhtar İsyan Etti: “Biz Dilenci Değiliz”


Marmaris’in en aktif ve sevilen Muhtarlarından Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün tüm ilçelerdeki muhtarlara yolladığı yeni yıl hediye paketine şaşırdığını belirterek ‘Biz dilenci değiliz, biz muhtarız biz muhtaç değiliz ‘ diyerek gıda ürünlerinden oluşan karton çantayı tekrar kargo ile geri yolladı.
Muhtar Gülizar Pekpak; "Öncelikle Mahalle halkımın ve Türkiye’min yeni yılını kutlarım. Bizlere hayır, uğur ve bereketli gelsin. Duygularımı anlatamam, Osman Gürün'ün bizlere gönderdiği hediyeyle ciğerim sızlıyor. Bu sabah Belediye Başkanımızdan hediyemizi takdim aldım 1 kuruyemiş, 1 meyve suyu, kuru kayısı, su. Biz dilenci değiliz bu bir küfürdür. Bizler mahalle muhtarıyız, biz değil onlar bize muhtaç. Utanıyorum utanç kaynağı. Osman Gürün'e bunu yakıştıramadım. Bir Belediye başkanı olarak Osman Gürün bütün ilçelerdeki Muhtarlarımıza böyle bir paket yolluyor, diğer arkadaşlarım yapmamış ama ben yaptım. Biz enayi değiliz. Bu hediyelerin anlamı nedir? Büyükşehir Belediye başkanı olarak kendisine bunu asla yakıştıramadım yazıklar olsun." diyerek şaşkınlığını ve isyanını dile getirdi.
Siteler Mahalle Muhtarı Gülizar Pekpak, kendisine yollanan hediyeyi bizzat götürerek Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne kargo ile geriye gönderdi.

AdminAdmin