MUĞLA
Giriş Tarihi : 22-02-2024 09:31

DENT 48’DEN MUTSO ÜYELERİNE ÖZEL YÜZDE 25 İNDİRİM

DENT 48’DEN MUTSO ÜYELERİNE ÖZEL YÜZDE 25 İNDİRİM


MİP kapsamında, Oda üyelerine yönelik işbirliklerini sürdüren MUTSO ile Dent48 arasında protokol imzalandı. Dent 48, MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına sağlık hizmetlerinde yüzde 25 indirim uygulayacak.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO), üyelerine özel indirimli hizmet sağlamak ve ayrıcalıklar sunmak amacıyla Muğla İndirim Programını (MİP) kurmuş ve bu kapsamda yine Oda üyesi olan veya ulusal / uluslararası hizmet sunan firmalar ile indirim işbirlikleri sunmayı hedeflemişti. Eğitim, sağlık, akaryakıt başta olmak üzere, bugüne kadar pek çok protokol imzalayarak, üyelerine ayrıcalıklı hizmet sunan MUTSO, son olarak Dent48 Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile indirim protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Dent48, tüm MUTSO üyelerine ve birinci derece yakınlarına, alacakları ağız ve diş sağlığı hizmetlerinde Türk Dişhekimleri Birliği (TDB)’nin belirlemiş olduğu fiyat listesi üzerinden yüzde 25 indirim uygulayacak. 
İlk muayeneyi ücretsiz sunan ve haftaiçi akşam 21.00’e kadar hizmet veren Dent48’den indirimli oranla yararlanmak isteyen MUTSO üyelerinin, Odaya üyeliğini gösterir belgeyi, polikliniğe ibrazı yeterli olacak.

AdminAdmin