SİYASET
Giriş Tarihi : 20-11-2023 17:14

AK PARTİ ADAY ADAYI ÇAYLI,”FETHİYE BELEDİYESİNİ AK PARTİ’YE KAZANDIRACAĞIZ” AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÇAYLI, BAŞVURUYA MEHTERAN TAKIMI İLE GİTTİ

AK PARTİ ADAY ADAYI ÇAYLI,”FETHİYE BELEDİYESİNİ AK PARTİ’YE KAZANDIRACAĞIZ” AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÇAYLI, BAŞVURUYA MEHTERAN TAKIMI İLE GİTTİ

AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, aday adaylığı başvurusu için parti ilçe teşkilatına mehteran takımı eşliğinde çok sayıda sevenleri ile birlikte gitti. Beraberinde eşi Şerife Çaylı ile birlikte mehteran takımının çaldığı marşlar eşliğinde Salı Pazarı meydanından Gaffar Okkan Caddesinden Çarşı Caddesindeki AK Parti Fethiye İlçe Binasına kadar yürüyen, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı’ya yol boyunca esnaflar ve sevenleri el sallayarak başarılı olması dileklerinde bulundular. Yaklaşık bin kişi ile AK Parti İlçe Binasına yürüyüş öncesi Fethiye İlçe Stadı önünde toplanan kalabalığa Aydın-İncirliova Mehteran takımı ile ‘Ölürüm Türkiyem’ şarkısını seslendiren AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, yürüyüş öncesinde de büyük alkış aldı. Yürüyüş öncesi ve yürüyüş sırasında renkli görüntülerin oluştuğu bu etkinlikte Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, “CHP’li Fethiye Belediye Başkanlığını artık AK Belediyecilikle tanıştırma zamanı gelmiştir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde eğer atanırsam Fethiye Belediye Başkanlığını AK Parti’ye kazandıracağım. Bu böyle bilinmelidir.” ifadelerini kullandı.


Fethiye Belediye Başkanlığı için özellikle AK Parti’de başkan aday adaylığı bolluğu yaşanıyor. AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığı için Yusuf Çaylı, Hikmet Selçuk, Keramettin Yılmaz, Turgay Öztürk, Özer Karagöz ve Salih Eroğlu aday adaylıklarını açıklarken, önümüzdeki günlerde yeni aday adaylarının da AK Parti İlçe Başkanlığına başvurup aday adaylığını açıklaması bekleniyor. Fethiye’nin renkli simalarından ve usta siyasetçilerinden iki dönem Karaçulha Belediye Başkanlığı yapan Yusuf Çaylı,  AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını renkli görüntülerle gerçekleştirdi. Yaklaşık bin kişiyi aşkın sevenleri ile Fethiye Salı Pazarı meydanı İlçe stadyumu önünde buluşan Yusuf Çaylı, burada mehteran eşliğinde marşlara da eşlik etti. Aydın-İncirliova mehteran takımı eşliğinde ‘Ölürüm Türkiyem’ marşını eşi Şerife Çaylı ile birlikte söyleyen AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, boynunda yörük yağlığı ile Türkiyem şarkısını baştan sona okudu. Mehteran takımının birbirinden güzel marşlarını burada toplanan vatandaşlar cep telefonları ile görüntülerken, yürüyüş yine mehteran takımının ‘Hücum‘ marşı eşliğinde gerçekleştirildi. En önde eşi Şerife Çaylı ile birlikte Salı Pazarı Meydanını geçen buradan Gaffar Okan Caddesine yoğun kalabalıkla birlikte çıkan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, yol boyunca sevgi gösterilerinde  bulunan vatandaşlara el sallayarak cevap verdi. Eşi ile birlikte yol boyunca devamlı el sallayan Yusuf Çaylı, zaman zaman kendisine seslenen hayranlarına ‘AK Parti İle Geliyoruz” şeklinde ifadelerde bulundu. Fethiye Emniyet Müdürlüğü ilçe trafik ekiplerinin trafik güvenliği sağladığı bu yürüyüş, eski devlet hastanesi kavşağından geçilip çarşı caddesine çıkılıp AK Parti Fethiye İlçe Binası önünde son buldu. AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı’yı diğer Belediye Başkan Aday Adaylarından Hikmet Selçuk, Keramettin Yılmaz, Salih Eroğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı daha sonra ilçe başkanlığı makamına geçerek, ilçe başkanı Turhan Kovancı’ya aday adaylığı başvurusunu teslim etti. Burada kısa bir açıklama yapan Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı, mehteran takımına ve yürüyüşe katılan tüm sevenlerine ayrıca bu yürüyüş esnasında görev yapan ilçe emniyet müdürlüğü polis ekiplerine teşekkür etti.
SİYASET İDDİA İŞİDİR
 AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı ve AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı, daha sonra parti ilçe binası önüne gelerek burada kendilerini bekleyen büyük bir kalabalığa hitap ettiler. AK Parti İlçe Başkanı Turhan Kovancı yaptığı konuşmada,” Siyaset iddia işidir. Biz Fethiye’nin en büyük beldesi olan Karaçulha’da Yusuf Çaylı başkanımla birlikte belediye başkanlığı görevlerinde bulunduk. Yusuf Çaylı başkanım 2 dönem Belediye Başkanlığı yaptı. Öncelikle, Yusuf Çaylı başkanıma Allah gönlündekini verir. “dedi. Kovancı,” AK Parti 21 yıldır Türkiye’de iktidarda bulunmaktadır. Ancak, 19 buçuk yıldır Fethiye’de muhalefettedir. Tam 19 buçuk yıldır, Fethiye muhalefette olduğu için gerekli hizmeti alamamaktadır. AK Parti ilçe başkanı olarak ben ve önceki teşkilat görevlilerimizin ve adaylarımızın çok iyi çalışamamasından dolayı Fethiye’de muhalefette kaldık. Şimdi 2024 yerel seçimlerinde Fethiye’yi AK Parti’ye katacağız. AK Parti olarak bölünmeden, parçalanmadan Fethiye’yi AK belediyecilikle tanıştıracağız. Bugün yeni bir başlangıç istiyoruz. Fethiye Belediyesini AK Parti’ye katamazsak, tarih bizi affetmeyecektir. Yusuf Çaylı başkanıma aday adaylığı sürecinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. 
“İTHAL ADAY İSTEMİYORUZ”
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Yusuf Çaylı ise yaptığı konuşmada öncelikle bu başvuruya gelen sevenlerine ve görev yapan ilçe emniyet müdürlüğü polis ekiplerine teşekkür etti. Çaylı, “ Fethiye halkı dışarıdan ithal aday istemiyor. Biz sivil toplum kuruluşlarını, çarşı-Pazar esnaflarını ziyaret ettik. Herkes AK Parti’de ithal aday istemiyor. Bunlar, seçim döneminde de fitne fesatlık sokabilirler. Fethiye’nin gücünü burada göstermek için AK Parti’den aday adaylarımızı da buraya davet etmiştim. Çünkü Cumhurbaşkanımızın bir misyonu var. Tüm aday adaylarının bir arada ellerini havaya kaldırır. Bugün burada tüm aday adaylarımızla ellerimizi havaya kaldırmak istedik. Ben 2 dönem Karaçulha’da Belediye Başkanlığı yaptım. Oldukça çok hizmetlerde bulunduk. Şimdi Fethiye’de Belediye Başkanlığı zaferini AK Parti’ye kazandırmak için şerefli kutlu bir yola çıktık. Biliyorsunuz, Fethiye artık tıkandı. Fethiye’ye hizmetler gerekiyor. Bu hizmetleri ve bu tıkanıklığı AK Parti’nin Fethiye’de iktidarında göreceğiz. Bu süreçte, dargın kimse kalmayacak. Herkes barışacak. Bunun hesabını yapıyoruz. Önümüzdeki 31 Mart seçimlerinde AK Parti Fethiye’de iktidar olacak. Seçmenin hak ettiği hizmetleri Fethiye’de gerçekleştireceğiz. Şu ana kadar yaptığım açıklamalarda, hemen herkes Çaylı dersine çalışmış diyor. İzmir’e, İstanbul’a giden domatesin payını çiftçimize seracımıza mutlaka kazandıracağız. “ diye konuştu.

AdminAdmin