GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 18:01

Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

Öğrencilerden Anlamlı Etkinlik

Milas İlçe Müftülüğü Kur’an Kursu öğrencileri Gazze’deki insanlık dışı saldırılara dikkat çekmek amacıyla bir program düzenledi.


Öğrenciler ellerindeki dövizlerle İsrail’in insanlık dışı eylemlerinin merkezinde bulunan Gazze’deki kardeşlerine destek mesajı verdiler.
Milas İlçe Müftülüğü bünyesindeki Hz. Aişe Yatılı Hafızlık Kız Kur'an Kursu öğrencileri, hocaları Yasemin Yücel, Kübra Balkan ve Ayşe Dağdeviren rehberliğinde, Filistinli kardeşlerine destek amacıyla anlamlı bir program düzenledi. Program, Gazze'deki insanlık dışı saldırılara karşı duyarlılık oluşturmayı ve tepkilerini ifade etmeyi amaçladı.
Öğrenciler, Gazze'deki soykırıma maruz kalan Filistinli kardeşlerine destek mesajlarını içeren duygusal konuşmalar gerçekleştirdi. Bu önemli program, öğrencilerin sadece dini eğitimle kalmayıp aynı zamanda insanlık değerlerine duyarlı bireyler olarak yetiştirilmesine vurgu yaparak, toplumsal sorumluluk anlayışını bir kez daha gözler önüne serdi.
Gazze'deki zorlu şartlar altında yaşanan trajedilere karşı gösterilen bu tepki, öğrencilerin dünya olaylarına duyarlı bir şekilde yaklaşmalarını ve küresel meselelere duyarsız kalmamalarını özendirmek adına önemli bir adımdır. Program, öğrencilerin sosyal sorumluluk bilinci kazanmalarına katkı sağlayarak toplumlarına duyarlı bireyler olarak yetişmelerine olanak tanıdı.

AdminAdmin