SİYASET
Giriş Tarihi : 05-12-2023 18:00

ADAY ADAYI KÖKTEN, FTSO’YU ZİYARET ETTİ

ADAY ADAYI KÖKTEN, FTSO’YU ZİYARET ETTİ

 

 

ADAY ADAYI KÖKTEN’DEN, FTSO’YA ZİYARET 
AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, seçim çalışmaları kapsamında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. 
Sohbet havasında geçen ziyarette AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, faaliyetleri hakkında FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya bilgiler aktardı. Geçtiğimiz yıllarda FTSO çatısı altında Başkan Çıralı ile önemli projelere imza attıklarını belirten Aday Adayı Kökten, belediye başkanı seçildiği takdirde Fethiye’nin marka değerini arttıracak yatırımların hayata geçirileceğini söyledi. 
ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATTIK 
Ziyarette konuşan AK Parti Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kökten, “FTSO’nun benim için ayrı bir yeri var. Osman başkanım ile yıllarca çalıştık ve önemli projelere imza attık. Fethiye’nin birçok sorununu bu masada değerlendirdik. Belediye başkan aday adaylığım için yönetim kurulu başkan yardımcılığından istifa ettim. Halkımız takdir gösterirse 1 Nisan’dan sonra daha güzel hizmetleri ilçemize kazandıracağız” dedi. 
ÇIKTIĞI BU YOLDA ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN 
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı açıklamasında, “İki dönem bu çatı altında Muhammet kardeşim ile birlikte çalıştım. Kendisi daha önce turizm ve inşaat alanında başarılı çalışmalar yaptı. Muhammet’te öyle bir cevher varmış ki önce belediye meclis üyesi, ardından da Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı oldu. Şimdi ise Fethiye’yi yönetmek adına yola çıktı. İnşallah çıktığı bu yolda Allah gönlüne göre versin. Bizim için önemli bir ayrıcalığı var. Medeni cesaretinden dolayı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin