YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 07-03-2024 14:54

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MUĞLAMIZIN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEĞİZ

MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: MUĞLAMIZIN KAYIP YILLARINI TELAFİ EDECEĞİZ

 

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye’de seçim çalışmalarına devam etti. Fethiye’de sivil toplum kuruluşları ile buluşan Milletvekili Otgöz, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Fethiyeli hemşerilerini dinledi.

Milletvekili Yakup Otgöz, Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten ve teşkilat mensupları ile Fethiye’de yoğun bir programa imza attı.

Hemşerilerinden, esnaftan ve sivil toplum kuruluşlarından Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın ve Fethiye Belediye Başkan adayı Muhammet Kökten için oy istedi.

Milletvekili Otgöz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde olduğu gibi yerel seçimlerden de başarı ile çıkacaklarına inandığını ifade etti.

Milletvekili Yakup Otgöz, Fethiye çalışmalarına ilişkin yazılı açıklama yaparak şunları kaydetti.

Muğlamızın kayıp yıllarını telafi edeceğiz…

Muğla’yı 25 yıldır yöneten daha doğrusu yönetemeyen CHP’li Belediye Başkanı iş yerine laf üretti. Sadece Cumhur İttifakı ile yönetilen İlçe Belediyelerimizle değil, CHP’li İlçe Belediyeleri ile de kavga yaptı. İlçe belediyelerinin işlerini engelledi. Devasa bütçesini yerli yerinde kullanmadı, kullanamadı.

Oy veren CHP’li kendi seçmenlerini bile küstürdü. Yatırım ve hizmetleri yapmadı, yapamadı.

Bundan dolayı; Muğla için şimdi tam zamanı diyoruz. Biz eser siyasetine devam edeceğiz.

Sadece son birkaç ayda Fethiye’mize kazandırdığımız bazı yatırımlar şunlardır.

Fethiye Devlet hastanemize anjiyografi cihazı kazandırdık.

500 yataklı yeni Fethiye Devlet Hastanesini yatırım programına aldırdık. Projesi hazırlanıyor.

Kayaköy’ün tarihi ve kültürel dokusunu korumak için 101 yıldır kullanılmayan iki kilisenin restorasyonu için proje hazırlandı. Böylece Fethiye turizmini 12 aya yayacağız.

Fethiye-Seydikemer-Ortaca-Dalaman ilçelerimize doğalgaz verilmesi için ilk imzalar atıldı. Proje çalışmaları başladı.

Çiftlik mahallemize amatör kulüplerimizin ve gençlerimizin yararlanacağı nizami futbol sahasını projelendirdik. Ayrıca yeni halı sahalar kazandırıyoruz.

Karaçulha’daki 225 TOKİ konutunun yapımı hızla devam ediyor.

Fethiye’mize de bağlanan Çavdır Seydikemer yol çalışmasının yapımı hızlandırıldı.

Günlükbaşı ve Çatalarık mahallerimizde hazine arazilerine konut yapan hak sahibi hemşerilerimize arazilerin satışı son aşamaya geldi.

Bütün bunlardan dolayı diyoruz ki, Muğla’yı ve ilçe belediyelerini AK Belediyecilik ile donatacağız. Hemşerilerimizi devasa hizmet ve yatırımlar ile buluşturacağız.

AdminAdmin