GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-02-2024 15:54   Güncelleme : 22-02-2024 16:06

BEHÇET SAATCI, İYİ PARTİLİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BEHÇET SAATCI, İYİ PARTİLİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

BEHÇET SAATCI, İYİ PARTİLİLERLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

SAATCI: “İDEALLERİMİZ UĞRUNDA KIRGINLIKLARIMIZI BİR KENARA BIRAKACAĞIZ”

 

 

İyi Parti Fethiye ilçe teşkilatı ile kahvaltıda bir araya gelen Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, partililerden küskünlüğü ve kırgınlığı bir kenara bırakıp Fethiye’nin daha güzel yönetilmesi için canla başla koşturmalarını istedi.
Fethiye Belediyesi Meclis Listelerini Yüksek Seçim Kurulu’na sunan Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, meclis üyesi adaylarının ardından partililerle bir araya geldi. Aksazlar Koyu’nda partililerle kahvaltı yapan Saatcı, onlardan gelen talep ve şikayetler kulak verdi. Fethiyelilik hareketi olarak seçim ortamına girdiklerini anlatan Behçet Saatcı, bu süreçte içeride birlik beraberlik içerisinde olma mecburiyetlerinin olduğunu söyledi. “Ufak tefek hepimizin yanlışları eksikleri vardır.” diyerek sözlerine devam eden Saatcı, “Gün şu ifadede olduğu gibi olma günüdür. ‘Birbirimizin hatasını örtmekte gece gibi, birbirimizin güzelliklerini ortaya koymakta gündüz gibi olacağız. Bir mücadeleye giriyoruz. Bu mücadele şahsi ikbal mücadelesi değil. Ufak tefek beklentilerini karşılayamadığımız arkadaşlarımız olabilir. Bundan doğal bir şey yok.” dedi. 
ŞİMDİ BERABER YÜRÜMEYE İHTİYAÇ VAR
Yola çıkılan hareketin bir parti hareketinden çok Fethiyeli hareketine dönüştüğüne vurgu yapan Fethiye Belediye Başkan Adayı Behçet Saatcı, bu mücadele kırgınlığa ve küskünlüğe yer olmadığını yineleyerek şöyle konuştu:  
“Her Fethiyelinin, her kesimin, her katmanın kendisini görmek istediği bir liste hazırladık. Bunu yaparken bazı arkadaşları uygun, doğru yerde değerlendirememiş olabiliriz. Bu anlamda bu hatalarımızı eksiklerimizi kapatacağız. Dost dostun hatasını hissettirmeden giderendir. Şimdi bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu mücadeleye girerken küskünlüğe dargınlığa yer yok. Kucaklaşmaya, tokalaşmaya beraber yürümeye ihtiyaç var. Bu hiç birimizin şahsi meselesi değildir. Bizim bir araya gelmemizi sağlayan idealimizdir. İdealimiz ne peki? Fethiyemizin daha güzel yönetilmesi, çocuklarımıza torunlarımıza gelecek vaad eden güzel bir ilçe bırakabilmek.”

DenizDeniz