SAĞLIK
Giriş Tarihi : 27-11-2023 17:56

20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri günü

20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri günü

20-26 Kasım Ağız ve Diş Sağlığı Haftası ve 22 Kasım Diş Hekimleri günü sebebiyle, Muğla Diş Hekimleri Odası tarafından etkinlik düzenlendi. 
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ev sahipliğinde 25 Kasım Cumartesi günü düzenlenen etkinliğe MUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş da katılım sağladı. 
Etkinlikte konuşma yapan MUTSO Başkanı Bülent Karakuş şu ifadelere yer verdi: “öncelikle 22 Kasım Diş Hekimleri Gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum. Mesleğe farkındalığı arttırmak ve emek yoğun çalışmalarınızın içinde bir soluklanma imkânı sunan bu etkinlikler için oda başkanımız Doruk Alp başta olmak üzere, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.  Hem ilimizde hem ülkemizde bir fark yaratmış oldunuz.  Bu keyifli günde, hep içinde olduğunuz mesleğinize ilişkin uzun cümleler kurmak istemiyorum. Ancak değinmeden geçmek istemeyeceğim, önemli gördüğüm bir husus var: Sağlık turizmi. Muğla turizm açısından tüm dünyada kabul görmüş önemli bir destinasyon. Ancak bunu deniz kum güneş ekseninden çıkartarak alternatif turizm olanaklarımızı da gözler önüne sermemiz gerekiyor. Bu noktada en önemli adımlardan biri de elbette ki sağlık turizmi. Burada siz diş hekimlerimize büyük rol düşüyor.  Muğla’nın sağlık hizmetleri nedeniyle tercih edilir bir il olması yönünde yapılabilecek çalışmaların içinde bulunmak Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizim ödevimiz.  Ancak konunun uzmanları sizlersiniz. Odalarımız aracılığıyla, şehrimizin diş tedavileri için de tercih edilebilir bir lokasyon olması için işbirliğine hazır olduğumuzu ifade etmek isterim.”
Program kapsamında meslekte 25-40-50. yılını dolduran kişilere plaket takdim edilmesinin ardından Diş Hekimi Serdar Sıralar tarafından katılımcılara ‘Diş Hekimi Olmak’ konulu Stand Up gösterisi yapıldı.

AdminAdmin