MUĞLA
Giriş Tarihi : 28-09-2023 14:54

FİNANSÇI OLMAYANLARA FİNANS EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

FİNANSÇI OLMAYANLARA FİNANS EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

FİNANSÇI OLMAYANLARA FİNANS EĞİTİMİ DÜZENLENDİ

MUTSO üyelerine yönelik Finansçı Olmayanlar için Finans Eğitimi düzenlendi.
Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) ile GrowX Yönetim Danışmanlığı iş birliğinde 27 Eylül Çarşamba günü Finansçı Olmayanlar İçin Finans Eğitimi gerçekleştirildi. Eğitime içlerinde yöneticilerinde bulunduğu yaklaşık 25 Oda üyesi katıldı. 
Eğitime başlamadan bir konuşma yapan MUTSO Meclis Başkanı H. Koray Özcan katılımcılara şu ifadelerde bulundu: “Eğitim sürekli ihtiyaç. Kendimizi, işletmemizi geliştirmek, yerimizde saymamızı önlemek, hep bir adım ilerisine taşımak amacıyla önem arz ediyor.  Bizler gerçekleştirdiğimiz üye memnuniyet anketleri ve analizler doğrultusunda yıllık eğitim planlamalarımızı yapıyor ve katılımlarınıza sunuyoruz. Ancak sürekli etkileşimi sağlamak amacıyla, sizlerin, sektörlerinizin ya da çalışanlarınızın ihtiyaçlarına yönelik eğitim taleplerinizi doğrudan bizlere iletebilirsiniz. Planlamalarımızı talepler doğrultusunda revize etmekten memnuniyet duyarız. ” 
Uzman Yönetim Danışmanı ve aynı zamanda GrowX Yönetim Doktoru Nedim Okta tarafından üyelere, finans ile ilgili temel kavramlar, finansal yönetimin temel amaçları, finansal yönetim fonksiyonları, muhasebenin temel kavramları, temel mali tablolar, mali analiz teknikleri, paranın zaman değeri, işletme bütçeleri, yatırım kararları, maliyetleri tahmin etme, enflasyon koşullarında simülasyon, yabancı para biriminde tahmin, kar ve zarar tablosu oluşturma, finansal risk nedir, işletmelerin karşılaşacakları finansal riskler nelerdir, bu riskler nasıl tespit edilir ve nasıl yönetilir, hangi riskler karşısında nasıl bir hareket tarzı geliştirmek gerekir, rasyo analizi nasıl yapılır ve rasyolar nasıl yorumlanmalıdır konularında bilgilendirme yapıldı.

AdminAdmin