GÜNCEL
Giriş Tarihi : 17-11-2023 19:50

MUTSO İLE DÖRTYOL TSO KARDEŞ ODA OLDU

MUTSO İLE DÖRTYOL TSO KARDEŞ ODA OLDU

Dörtyol TSO Yönetim Kurulu Başkanı ve beraberindeki heyet MUTSO’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette iki oda arasında Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Hatay’ın ilçesi Dörtyol’da faaliyet gösteren Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Yıldırım, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muhammet Sait Arslan ve Genel Sekreter Ahmet Karapür Muğla’ya geldi. 17 Kasım Cuma günü, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO)’ya bir ziyaret gerçekleştiren heyeti MUTSO adına Meclis Başkanı H. Koray Özcan, Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş, Başkan Yardımcısı Ferudun Öztürk, Disiplin Kurulu Başkanı Erol Kapiz ve Genel Sekreter Mehmet Çüçen ağırladı. 

İki şehrin ticari ve ekonomik yapısının yanısıra, üye potansiyelinin değerlendirildiği toplantıda, TOBB akreditasyon sistemi kapsamında yapılan çalışmalar ve iyi uygulamalar paylaşıldı. Meclis Başkanı Özcan ve Yönetim Kurulu Başkanı Karakuş, MUTSO’nun tarihi, çalışmaları ve Muğla’daki başlıca sektörlerin mevcuttaki durumu ve potansiyeli hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Ayrıca, iki Oda arasında iyi niyet protokolü temelli Kardeş Oda Protokolü imzalandı.

Heyet sonrasında Muğla Ticaret Borsasını da ziyaret ederek Borsa Başkanı Hurşit Öztürk ile görüştü.

AdminAdmin