MİLAS
Giriş Tarihi : 28-02-2024 11:12

Gençler Milas’ı Gururlandırdı

Gençler Milas’ı Gururlandırdı


Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençler arası kültür ve sanat yarışmasının Ege bölge finalinde Milaslı gençler birinci oldu.
Manisa’da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen gençler arası kültür ve sanat yarışmasının Ege bölge finalinde, Milas’ı temsil eden Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/A sınıfı öğrencileri Büşra Koyuncu ve Elif Gökçe Temelli ile Yelda Dural’dan oluşan ekip, bilgi yarışmasında birinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Bu önemli zaferle birlikte genç yetenekler, Mayıs ayında Ankara’da yapılacak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.
Yarışmanın ardından düzenlenen ödül töreninde, Gençlik Spor İl Müdürü tarafından başarılı öğrencilere ödülleri takdim edildi. Ayrıca, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın imzaladığı katılım belgeleri de gençlere verildi, bu anlamlı başarıları resmiyet kazandı.
Milas’ı bu önemli platformda başarıyla temsil eden ve Ege Bölge finalinde birincilik elde eden Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10/A sınıfı öğrencileri Büşra Koyuncu ve Elif Gökçe Temelli ile Yelda Dural, gösterdikleri üstün performans ve bilgi birikimiyle tüm dikkatleri üzerlerine çekti. Bu başarı, aynı zamanda gençlerin kültür ve sanat alanındaki yeteneklerini sergilemeleri için büyük bir fırsat oldu. 
Türkiye finaline hazırlanan Milaslı gençler, bu başarılarıyla hem kendi gelecekleri adına önemli bir adım atmış oldu hem de Milas’ın ve Milas Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sadık Kara ve öğretmenlerinin gurur kaynağı haline geldi. Ankara’da yapılacak olan Türkiye finalinde de başarılı olmaları durumunda Milaslı öğrenciler, ulusal düzeyde kültür ve sanat alanında kendilerini kanıtlama fırsatı bulacaklar.

AdminAdmin