GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-12-2023 21:30

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN OSMAN OTGÖZ’E ZİYARET

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN OSMAN OTGÖZ’E ZİYARET

 

Gece gündüz demeden Seydikemer için çalışan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Seydikemer ve bölgenin önemli ismi Osman Otgöz’ü ziyaret etti.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Her zaman sahada ve vatandaşlarla içiçe olan Başkan Akdenizli, Seydikemer ve bölgenin önde gelen isimlerinden, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün kardeşi Osman Otgöz’ü ziyaret etti.

Samimi bir atmosferde geçen ziyarette,  Seydikemer’e dair görüş alışverişinde bulunuldu. Siyasetteki engin tecrübelerini Başkan Akdenizli ile paylaşan Osman Otgöz  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Seydikemer Belediye Başkanımız B. Önder Akdenizli’nin çalışmalarını takdirle izliyorum. Göreve geldiği günden bu yana çok güzel projelere imza attı, vatandaşların gönlünü kazandı. Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli de; “Osman Ağabeyimiz, bizim için çok değerli. Kendisi bu bölgenin nadide insanlarından birisi. Hem kendisini ziyaret ettik hem de hasbihal etmek fırsatı bulduk. Gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı

AdminAdmin