MİLAS
Giriş Tarihi : 14-07-2023 17:06

Başkan Tokat Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçemizin sorunlarını yerinde tespit edip, hızlı çözümler üretmek için mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Başkan Tokat Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Haftanın ilk mesai gününde ziyaretlerine Ahmet Çavuş-Hayıtlı Mahallesiyle başlayan Başkan Tokat, bu kez Hacı İlyas Mahallesi’ndeydi. Mahallede yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tokat, mahalle muhtarı Mehmet Çoban’dan mahallenin eksiklikleri hakkında bilgiler aldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Harun Reşit Çavuşoğlu ve belediye birim müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaret ve incelemelerde mahalle sakinleriyle de bir araya gelerek, istek ve önerilerini dinleyen Başkan Tokat, sorunların hızlı bir şekilde çözülmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

Hacı İlyas Mahallesi Muhtarlık Binası önünden hareket ederek, Mahalle Muhtarı Mehmet Çoban ve  beraberindeki heyetle birlikte mahallenin cadde ve sokaklarını gezen Başkan Tokat  çalışma yapılması gereken noktaları tespit etti.

Planlamalar yaparak, ivedilikle çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz…

Mahalle ziyaretlerine Hacı İlyas Mahallesiyle devam ettiklerini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçemiz merkez mahallelerine ziyaret ve incelemeler gerçekleştirerek, yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ediyoruz. Kıymetli mahalle sakinlerimizin de talep ve önerilerini dinleyerek notlar alıyoruz. Yapılan incelemeler sonucunda planlamalar yaparak, ivedilikle çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz” dedi.

AdminAdmin