GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-12-2023 20:23

Muğla İl Emniyet Müdürü Canpolat"ın Yeni Yıl Mesajı

Muğla İl Emniyet Müdürü Canpolat

Muğla Emniyet Müdürlüğü olarak 2024 yılında da Muğla’nın daha huzurlu bir kent olması adına yapacağımız hizmetlerde, yürüteceğimiz projelerde aynı şevk ve azimle, zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz. Daha iyi bir hizmet anlayışıyla üzerimize düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getireceğiz.
 
Yasadışı her türlü oluşum ve yapılanmalara karşı bugüne kadar yürüttüğümüz kararlı mücadelemizi 2024 yılında da aynı inanç, azim ve kararlılıkla sürdüreceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.  Şüphesiz bu mücadeledeki en büyük gücümüz ve motivasyon kaynağımız siz değerli vatandaşlarımızın bizlere verdiği destektir.
 
İlimizde, yılbaşı gecesinde de hiçbir üzücü olayın yaşanmaması için, her zaman olması gerektiği gibi vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, alkollü şekilde direksiyon başına geçmemelerini, yaya geçitlerinde ilk geçiş hakkının yayaların olduğunu unutmamalarını, sağlık ve güvenlikleri için çalışan görevlilerimizin yönlendirmelerine destek vererek, yardımcı olmalarını,  özellikle rica ediyor ve soruna değil çözüme ortak olalım diyoruz. 
 
Dünyanın en güzel şehirlerinden birisi olan Muğla’da, yeni bir yılı siz değerli hemşehrilerimle birlikte karşılamanın sevincini yaşıyor, Vatanımızın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden aziz Şehitlerimizi rahmetle, kahraman Gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Büyük umutlarla karşıladığımız 2024 yılının ülkemize, milletimize, tüm insanlığa sağlık ve mutluluk getirmesini diliyor, yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyorum.

Ali CANBOLAT
Muğla İl Emniyet Müdürü

AdminAdmin