SİYASET
Giriş Tarihi : 08-11-2023 11:02

CHP’li Demir’den AK Parti’li Başkan Kovancı’ya Çağrı

CHP’li Demir’den AK Parti’li Başkan Kovancı’ya Çağrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir,  AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı’ya çağrıda bulunarak, “Fethiye ve bölgesinin en büyük sağlık sorunu olan anjiyo ünitesinin Fethiye’ye kazandırılması için ne gerekiyorsa yapalım” ifadelerinde bulundu.
CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir,  Fethiye’nin en büyük problemlerinin bir tanesinin Fethiye’de bir anjiyo ünitesinin olmamasıdır dedi. CHP’li Demir, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı’ya çağrıda bulunarak, “Fethiye’mizin ve  bölgenin en önemli sorununu gidermek için ne gerekiyorsa yapalım. Gerekiyorsa beraber gidip Türkiye Büyük Millet Meclisine gidip sorunun giderilmesi için ortak çalışma yapalım” dedi.
Demir geçtiğimiz günlerde MTürk TV ekranlarında Gazeteci Hakan Aykırı’nın sunduğu her hafta yayınlanan Bekaza’nın Nabzı programına katılarak gündeme dair yerel ve geneldeki sorulara açıklıkla cevap verdi. Programda Fethiye için gerçekleştirmek istediği projeler hakkında da bilgiler aktaran Demir, daha önce defalarca dile getirdiği Fethiye Devlet Hastanesine anjiyo ünitesi kurulması yönündeki açıklamalarını yenileyerek, programda AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı’ya çağrıda bulundu. 
Demir çağrısında, “Daha önce AK Parti İlçe Başkanı Turgay Öztürk kardeşimken ve Milletvekili de Yelda Erol Gökcan hanımefendi iken anjiyo ünitesi hakkında açıklamalarım olmuştu. Dönemin İlçe Başkanı Öztürk ve Milletvekili Gökcan hanımefendi de, hemen bugün anjiyo ünitesi kuruluyormuş gibi kamuoyuna açıklamalarda bulunmuşlardı. Benim amacım burada siyaset yapmak değil. Benim amacım Fethiye’mizin en büyük sağlık sorunu olan anjiyo ünitesini Fethiye’ye kazandırmak. Erken müdahalenin olmamasından dolayı çok canlarımızı kayıp ettik. Etmeye de devam ediyoruz.Sadece Fethiye olarak bakmayalım. Ortaca, Dalaman, Seydikemer, Kaş ve diğer çevre ilçelerde bu üniteden yararlanacaklar. Bu konu çok zor bir konu değil. Türkiye Büyük Milet Meclisimizde hem iktidar, hem de bizim partimizden saygıdeğer milletvekillerimiz var. Bu konuyu onlara götürdüğümüz zaman canla başla çalışacaklardır. En başta da bölgenin çocuğu, şimdiye kadar yaptığı hizmetlerle Seydikemer ilçesine değer katan ve halk tarafından sevilen milletvekilimiz Yakup Otgöz bey bu konunun takipçisi olacaktır. Sayın AK Parti İlçe Başkanı Turan Kovancı başkanıma buradan sesleniyorum. Gelin hep beraber el ele verelim Fethiye’nin bu sorununu giderelim. Siyaset başka, bu iş başka. Eğer bizimde üzerimize düşen bir görev var ise canla başla çalışayım. Yeter ki canlarımızı kolay kolay kaybetmeyelim” şeklinde konuştu.

AdminAdmin