SİYASET
Giriş Tarihi : 03-02-2024 13:53

Kulaç Çarşı Pazar Dolaşıyor

Kulaç Çarşı Pazar Dolaşıyor


DEVA Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç resmi kurum ve kuruluşları, STK’ları, siyasi partilerini tamamladı. Kulaç resmi ziyaretlerini tamamlamasının ardından çarşıya pazara indi.
DEVA Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç resmi kurum ve kuruluşları, STK’ları, siyasi partilerini tamamladı. Kulaç resmi ziyaretlerini tamamlamasının ardından çarşıya pazara indi. Kulaç yaptığı ziyaretler sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Saniye Kulaç Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan tarafından Fethiye Belediye Başkan Adayı olarak açıklanır açıklanmaz resmi ziyaretlerine başladı. Resmi ziyaretler kapsamında kamu kurum ve kuruluşları, STK’ları ve siyasi partileri ziyaret eden Kulaç bu ziyaretleri tamamladı. Deva Partisi Adayı Kulaç 31 Mart 2024 yerel seçimlerine 58 dün kala tam manası ile çarşıya pazara indi. Seçim çalışmalarının ikinci bölümüne Çiftlik Pazarı’ndan başladı.
“Kendimizi Anlatıp Bu Seçimi Kazanacağız”
Kendisine gösterilen ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Her gün vatandaşlarımızın arasında olacağız. Her gün çarşı, pazar, esnaf dolaşacağız,  Girilmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız.. Onların dertlerini dinleyeceğiz ve gündeme taşıyacağız. Toplumun her kesimine hitap eden projelerimiz ile halkımızın sorunlarını çözmek için adayız. Kendimizi anlatıp bu seçimi kazanacağız” dedi.
“Vatandaş Pazarda Sebze Meyve Pahalı Diye Şikâyet Ederken, Üretici Ürettiğimin Hakkını Alamıyorum Diye Dert Yanıyor”
Vatandaşın birinci sırada sorununun geçim derdi olduğunu sözlerine ekleyen Kulaç “Yaşadığımız ekonomik sıkıntı hepimizi etkiliyor. Vatandaş pazarda sebze meyve pahalı diye şikâyet ederken, üretici ürettiğimin hakkını alamıyorum diye dert yanıyor. Biz göreve geldiğimizde elbette ki bozuk yolları tamir edeceğiz, çöpleri toplayacağız, sosyal kültürel etkinlikler yapacağız. Zaten bunlar belediyelerin aslı görevi. Biz asıl vatandaşımıza ek gelir sağlamak için çalışmalar yapacağız. Çiftçimizin ürünü dalda kalmasın diye çiftçimizin yanında olacağız, çözümler üreteceğiz” diye konuştu.
“Bizim İçin Siyaset Hizmet Etmek İçin Bir Araç”
Hiçbir parti ve aday ile ilgili bir sorunları olmadığını ve olmayacağını da sözlerine ekleyen Deva Partisi Fethiye Belediye Başkan Adayı Saniye Kulaç “Biz işimize bakıyoruz. Önümüzde çıktığımız zor bir yol var.  Bu zorlu yolda ki en büyük avantajımızın samimiyetimiz olduğunu düşünüyorum. Ben ve ekibim samimiyiz. Vatandaşa yalan atmıyoruz. Atmayacağız.  Biz boş vakitlerimizde siyaset yapmadık. Her zaman halkımız ile bir arada onlara yardımcı olmak için siyaset yapmaya çalıştık. Bizim için siyaset hizmet etmek için bir araç. Biz her zaman buradayız. Başkaları seçim sonrası nereye gider bilemeyiz. Ama biz Fethiye’de sokaktayız seçim sonrası yine sokakta olacağız” dedi.

AdminAdmin