MUĞLA
Giriş Tarihi : 13-09-2022 18:01   Güncelleme : 13-09-2022 18:38

30 günde 30 bin hane ziyareti

AK Parti Muğla il Başkanı Kadem Mete AK Parti Muğla İl Teşkilatı olarak 30 günde 30 bin hane ziyareti gerçekleştirerek 100 bin gönüle ulaşmayı hedeflediklerini söyledi...

30 günde 30 bin hane ziyareti

 

AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından daha önce ilçe başkanlıklarıyla birlikte 3 bin haneye  yönelik gerçekleştirilen ve başarıyla tamamlanan ziyaretlerin ikinci etabı 30 günde 30 bin hane ve 100 bin gönül olarak belirlendi. 
İlçe başkanlarının koordinesinde start alacak çalışmayla vatandaşlara ulaşılacak ve sorunlar yüz yüze görüşülerek dertleri dinlenecek. 
Konuyla ilgili olarak İl Başkanı Kadem Mete yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Kuruluşundan bu yana her zaman milletinin yanında olan partimiz, bulduğu her fırsatta milletimizin derdini dinlemiş, çözüm bulmak için seferber olmuştur. Milletimiz de girdiği her seçimde partimize desteğini yinelemiş, bizleri mahcup etmemiştir. 

Geçtiğimiz günlerde il ve ilçe teşkilatlarımızla   toplamda 3 bin haneyi ziyaret ettik. Çaldığımız her kapıdan bizleri güler yüzle karşılayan vatandaşlarımızla karşılaştık. Kendilerine bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.
Bizler İl Başkanlığı olarak yeni bir çalışma başlatarak daha çok vatandaşımıza misafir olmak istedik. 30 günde 30 bin hane ve 100 bin gönül söylemiyle yeniden yollara düşeceğiz. 

Parti teşkilatları olarak Muğla’mızda 100 bin vatandaşımızla yüz yüze görüşmeyi hedefliyoruz. 

 Bu ziyaretlerimizle aynı zamanda Muğlalı hemşerilerimizin taleplerini ve sorunlarını da tespit edeceğiz

13 ilçemizde ilçe başkanlarımızın koordinesinde startını verdiğimiz bu çalışmamızın şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Başta gönül kapılarını bizlere açan kıymetli hemşerilerimize ve yeniden yollara dökülen teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. 

Şimdi birlik, dirlik ve kardeşlik için yeniden yollara düşme vaktidir' 
Selam ve saygılarımla…”

AdminAdmin