BASKETBOL
Giriş Tarihi : 06-04-2024 12:56   Güncelleme : 06-04-2024 13:22

ÇAĞDAŞ BODRUM SAMSUN’DAN PUANLA DÖNDÜ

ÇAĞDAŞ BODRUM SAMSUN’DAN PUANLA DÖNDÜ

 

 

Lige çıktığından bu yana her karşılaşmasında seyircisine yaşattığı heyecan ile lige tutunma mücadelesine devam eden Çağdaş Bodrum Spor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 26. Hafta karşılaşmaları kapsamında Reeder Samsun ile karşılaştı.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye Dominic Jordan Artis, Jaron Tremel Johnson, Ahmet Duverioğlu, Benjamin Amoore ve Christopher Warren ilk beşi ile başladı. Geçtiğimiz hafta takıma süper lig boyunca değerli katkılar sunan oyuncusu Amar Alibegovic'i İtalya'nın 2. Lig takımlarından Trapani'ye uğurlayan Çağdaş Bodrum Spor, NBA G-League oyuncularından 24 yaşındaki Miles Norris'i transfer ederek Reeder Samsun maç kadrosunda yer verdi. Çağdaş Bodrum Spor karşılaşmanın il periyodu 19-21 galip tamamlayarak ikinci periyodu da rakibine oranla daha etkili savunmayla oynadı.

Maçın ilk yarısını 29-52 galip tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, kalan iki periyotta rakibine oranla daha hızlı ataklar geliştirerek, savunmasında etkili oynayan taraf oldu. Üçüncü 10 dakikayı aldığı ribauntlarla ve top paylaşımları ile 51-71 önde geçen Çağdaş Bodrum Spor, maçın son düdüğünde karşılaşmadan 61-100 skorla galip ayrılarak, ligde kalma mücadelesinde önemli bir puanı hanesine katmış oldu.

Çağdaş Bodrum Spor 27. Hafta karşılaşmasını 14.04.24 tarihinde saat 15.30 da kendi evinde Tofaş ile oynayacak. Ligde 11. Sırada bulunan ve oldukça çekişmeli geçecek olan Çağdaş Bodrum Spor – Tofaş karşılaşması Muğla Menteşe Spor Salonu’nda oynanacak.

AdminAdmin