GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-01-2024 15:42

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden Anlamlı Gazeteciler Günü Programı

İletişim Bölge Müdürlüğü'nden Anlamlı Gazeteciler Günü Programı

T.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle düzenlenen programda basın mensupları bir araya geldi.
İletişim Bölge Müdürlüğü'nden Çalışan Gazeteciler Günü etkinliğiT.C. İletişim Başkanlığı Muğla İletişim Bölge Müdürlüğü tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle program düzenlendi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde düzenlenen kahvaltı etkinliğinde basın mensupları bir araya geldi.
Düzenlenen etkinliğe, Muğla Vali Yardımcısı Ali Yılmaz, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz, Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez, AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Muğla İletişim Bölge Müdürü Ahmet Uzun, Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Cem Kaytan, Muğla Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Süleyman Akbulut, kurum müdürleri, STK temsilcileri ve gazeteciler katıldı.
“Gazetecilik, demokrasinin temel taşlarından biridir”
Program kapsamında konuşma yapan Muğla İletişim Bölge Müdürü Ahmet Uzun, "Marmaris'te şehit olan askerimize Allah'tan rahmet diliyor. Ailesine başsağlığı diliyorum. Muğla Bölge Müdürlüğü olarak gazetecilik mesleğini onurlandıran 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz kahvaltı programına hepiniz hoş geldiniz. Gazetecilik, demokrasinin temel taşlarından biridir. Gerçekleri ortaya çıkarmak, kamuoyunu doğru bilgilendirmek ve toplumun sorunlarına ışık tutmak gibi önemli görevlerini yerine getirir. Gazeteciler toplumun sesidir ve onların çabaları, bilgiye ulaşma özgürlüğümüzü de güvence altına alır. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürlüğü olarak stratejik iletişim, dezanformasyonla mücadele, ulusal ve uluslararası medyanın takibi, kamu diplomasisi faaliyetleri ve basın kartı işlemlerini yürütmenin dışında yine sorumluluklarımızdan biri olan kuruluşumuzdan bu yana yaptığımız gibi bu önemli görevi yerine getirirken birçok zorlukla karşılacak siz değerli gazetecilerin yanında olmaya, basın özgürlüğüne saygı göstermeye ve sizlere gönüllü bir çalışma ortamı sağlamaya devam edeceğiz" dedi.
“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum”
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz ise, “Kamuoyunun, tarafsız, hızlı ve doğru haber almasını sağlamak için gece gündüz fedakârca çalışan gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günün’ü tebrik ediyorum” dedi.
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde düzenlenen program, konuşmaların ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

AdminAdmin