MİLAS
Giriş Tarihi : 01-03-2024 16:23

Başkan Tokat, Veda Ziyaretlerine Başladı

Başkan Tokat, Veda Ziyaretlerine Başladı


Üç dönem boyunca aralıksız sürdürdüğü Milas Belediye Başkanlığı görevini 31 Mart’ta tamamlayacak olan Muhammet Tokat, veda ziyaretlerine başladı. Ziyaretlere; Belediye Başkan Yardımcıları Ece Gülen Ozan ve Cemil Zeybek’in yanı sıra birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri de katıldı.
Milas’ın üç dönem üst üste seçilmiş Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler öncesinde veda ziyaretlerine başladı. Kultak, Alatepe, Çamlıca, Pinar, Yoğunoluk, Dereköy, Çakıralan ve Kalem mahallelerini ziyaret eden Başkan Tokat, vatandaşlardan helallik istedi. Başkan Tokat, her mahallede yaptığı konuşmada yöre halkıyla Milas Belediyesi arasında sıkı bağ kurulmasına katkı sağlayan Belediye Meclis Üyesi Dr. Mehmet Tiryaki ve Fen İşleri Müdürlüğü Ören Bölge Sorumlusu Ulaş Eylem Aktaş başta olmak üzere tüm meclis üyeleri ve belediye personeline teşekkür etti.
Vatandaşlarla samimi bir ortamda bir araya gelerek sohbet eden Başkan Tokat; “Görev sürem boyunca hiçbir bahaneye sığınmadan gözü kara ve kararlı adımlarla ilerledik. Ayrım yapmaksızın dengeli ve adil hizmet sunduk. Kırsalda en çok iş üreten belediyeyiz.” dedi.
Konuşmasında, tamamlanan işlerin yanı sıra hazırlanmış birçok projeyi de kendisinden sonra gelecek yönetime miras olarak bıraktıklarını belirten Başkan Tokat; “Belediyeciliğin temeli projedir. En zor dönemde başkanlık yaptım. Büyükşehir süreci, gelirlerin azalması, pandemi, yangın, ekonomik kriz, deprem gibi birçok zorlukla karşılaştık ama bunların hiçbirini kendimize mazeret olarak göstermedik. Hiçbir bahaneye sığınmadık.” dedi.
Belediye sıcaklığını hissettirerek, memnuniyet sağlayarak görevi devredeceğini de sözlerine ekleyen Başkan Tokat şunları söyledi:
“Bizler, sadece 2023 yılında zor şartlar altında 1 milyon metrekarenin üzerinde iş yapmanın gururunu yaşıyoruz. Göreve gelir gelmez ilk iş olarak 272 kilometrelik Türkiye’nin en büyük altyapı projesini bir buçuk yıl gibi kısa bir zaman diliminde tamamladık.
Bizleri hizmet noksanlığı ile suçlayanların söylemleri kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Sizlerin bir kuruşunu boşa harcamadım. Her zaman vurguladığım gibi ben kaybedeyim ama Milas kaybetmesin.”
Mahalle sakinlerinin güler yüzle, çiçeklerle, marşlarla, alkışlarla karşıladığı ziyaretlerde sık sık duygusal anlar yaşandı.
Büyük küçük, kadın erkek her yaş grubundan vatandaşın katıldığı ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin “Başkanım bizlere hiç tepeden bakmadın, her zaman yanımızda durdun. Sen bizim gönlümüzün başkanı olarak kalmaya devam edeceksin. Bizden yana sana hakkımız helal olsun.” sözleri alkışlarla desteklendi.

AdminAdmin