GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-01-2024 20:34

Zehra Bebek İçin 1Milyon 850 Bin Dolar Toplandı

Zehra Bebek İçin 1Milyon 850 Bin Dolar Toplandı

Marmaris ilçesinde yaşayan SMA hastası Zehra Dağ'ın tedavisi için başlatılan kampanyada 1 milyon 850 bin dolar toplandı. Zehra, gen tedavisi için Dubai'ye gidecek.
Marmaris'te yaşayan Ümran ve Abdullah Dağ çiftinin kızları Zehra'ya 2022 yılında 8 aylıkken SMA Tip 1 teşhisi konuldu. Zehra için ailesi, yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya başta Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay olmak üzere çok sayıda gönüllü destek verdi. Zehra için kermesler, konserler, futbol turnuvaları, şenlikler, mavi kapak kampanyası düzenlendi. Kampanyada Zehra'nın Dubai'de gen tedavisi görmesi için gereken 1 milyon 850 bin dolar  tamamlandı. Zehra, gen tedavisi görmek için Dubai'ye götürülecek.
Kampanyanın tamamlanmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Oktay, "Marmaris'imizin incisi, güzel kızımız Zehra'nın kampanyası tamamlandı. Şimdi tedavi olmak üzere Dubai'ye gidecek. Yaklaşık iki yıldır hep birlikte, el ele vererek, gönül köprüsü kurarak Zehra'nın hayata tutunması için büyük gayret gösterdik. Bu büyük mücadelede umut olan, destek sunan herkese teşekkür ediyorum. Ne mutlu bize ki SMA değil Zehra Bebek kazandı. Yüzlerinin gülmesi umuduyla tüm SMA'lı çocuklarımızı ve Zehra'yı gönülden kucaklıyor, hepsine sevgilerimi gönderiyorum" diye konuştu

AdminAdmin