BODRUM
Giriş Tarihi : 30-11-2023 11:53

“SİHİRLİ GEMİ” ÇOCUK OYUNU HER CUMARTESİ SAHNEDE

“SİHİRLİ GEMİ” ÇOCUK OYUNU HER CUMARTESİ SAHNEDE

 

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu tarafından çocuk oyunu “Sihirli Gemi” cumartesi günleri Nurol Kültür Merkezi’nde sahnelenecek

Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu, her cumartesi saat 14.00’te renkli karakterlerin yer aldığı çocuk oyunu Sihirli Gemi’yi tiyatro severlerle buluşturacak. 

Dünyada ve özellikle üç tarafı denizle çevrili Türkiye’de önemli bir konu olan deniz kirliliği sorununa odaklanan oyun renkli rejisi, özgün şarkıları ve danslarıyla seyircilerini korsanların, papağanların, balıkların dünyasına davet ediyor. 

Oyunda, çocukların bakışıyla deniz kirliliğinin sebepleri ve sonuçlarından bahsedilirken, dünyanın tüm canlılara ait olduğu ve çocuklara güzel bir gelecek armağan etmek için herkesin sorumlulukları olduğunu vurgulanıyor. Ayrıca hava kirliliği, orman yangınları, termik santraller gibi ekolojik sorunların bir bütün olduğunu yansıtan oyun, küçük seyircilerini eğlendirirken deniz sevgisinin önemini anlatıyor.

Yönetmen Sertaç Aydın oyun ile ilgili Sihirli Gemi’nin sezon boyunca yıldız tozlarını serpmeye devam edeceğini söylerken “Sihir hayatınızdan hiç eksik olmasın. Yıldız tozları tüm çocukları sarsın” dedi.

Biletler, Nurol Kültür Merkezi Bodrum Belediyesi Şehir Tiyatrosu gişesinden temin edilebilir ve 0 (252) 363 83 00’dan detaylı bilgi alınabilir.

SİHİRLİ GEMİ

Yazan: Ezgi Deniz Alpan

Yöneten: Sertaç Aydın

Oynayanlar: Mehmet Akif Yaşar/ Ecem Zaralıoğlu / Ziba Türk Ateş / Burçe Özer/ Simay Su Güleç / Veli Koçak

Yönetmen Yardımcısı: Ziba Türk Ateş

Reji Asistanı: İpek Aydın

Dekor: Kader Aktü / Hüseyin Akşen

Işık: Mustafa Kalaycıoğlu

Kostüm Tasarım: Burcu Şamlı/Uygulayıcı: Tarihi Kostüm Evi

Müzik: Selin Sağol Sade

Koreograf: Mutlu Akgün Gökalp

Efekt: Murat Uzun

Sahne Ressamı ve Afiş Tasarım: Kader Aktü

Sahne Amiri: Oğulcan Çelik

AdminAdmin