GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-09-2023 14:15

TİMBİR Heyeti Bakanlarla Buluştu

TİMBİR Heyeti Bakanlarla Buluştu

TİMBİR Heyeti Bakanlarla Buluştu

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) heyeti, Ankara temasları kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulundu. Heyet ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda Bakan Mehmet Nuri Ersoy ile bir araya geldi. Görüşmede TİMBİR’in çalışmalarından bahseden TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile kültürel mirasların korunması ve gelecek nesillere aktarılması hususunda ortaklaşa yürütebilecekleri projelerden söz ederek kabullerinden dolayı Bakan Ersoy’a teşekkür etti.

Heyet Bakan Bak ile Bir Araya Geldi

TİMBİR heyeti, Kültür ve Turizm Bakanlığı ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile bir araya geldi. TİMBİR’in çalışma ve hedeflerini dile getiren Genel Başkan Dr. Süleyman Basa, spor alanındaki faaliyetlerden bahsederek kabullerinden dolayı Bakan Bak’a teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da TİMBİR ve Birlik Haber Ajansı’nın çalışmalarını takip ettiğini, İnternet medyası alanında yürütülen çalışmalardan dolayı heyete teşekkür etti.

Dışişleri Bakanlığı TİMBİR Heyeti’ni Kabul Etti

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, TİMBİR Yönetim Kurulu’nu kabul etti. Görüşmede, TİMBİR’in yürüttüğü proje ve faaliyetler değerlendirdi.

Türk İnternet Medya Birliği’nin yurt dışı yapılanması ve hedefleri hakkında bilgi veren Genel Başkan Dr. Süleyman Basa, merkezi Ankara olan TİMBİR’in uluslararası faaliyette bulunmak üzere kurulduğunu belirterek, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 3335 sayılı Uluslararası Nitelikteki Teşekküllerin Kurulması Hakkında Kanunun 1’inci maddesi gereğince kurulduklarını hatırlattı. Dr. Basa TİMBİR’in kuruluş kararını imzalayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederken kuruluş ile ilgili olumlu görüş bildiren Dışişleri Bakanlığı yetkililerine de teşekkürlerini dile getirdi.

Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim görüşmede Dışişleri Bakanlığı’nın yapılanması ve çalışmaları hakkında heyete bilgi verdi.

-Birlik Haber Ajansı

AdminAdmin