GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2023 17:11

TİMBİR’in acı günü: gazeteci Kemal Etleç vefat etti

TİMBİR’in acı günü: gazeteci Kemal Etleç vefat etti

TİMBİR’in acı günü: TİMBİR üyesi, gazeteci Kemal Etleç vefat etti

Aydın’ın Didim ilçesinde Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) üyesi, gazeteci Kemal Etleç, basın toplantısında kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Etleç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Etleç’in ölümü basın camiası ve yakınlarını derinden üzdü.

Didim’de internet sitesi sahibi gazeteci Kemal Etleç, meslektaşlarıyla birlikte AK Parti Didim Belediye Başkan aday adayı Naci Şenses’in basın toplantısına katıldı. Basın toplantısı esnasında bir anda yere yığılan Etleç, olay yerine çağrılan ambulansla Didim Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Kemal Etleç’in ani vefatı basın camiasında derin üzüntüye neden oldu.

TİMBİR’DEN TAZİYE MESAJI

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, gazeteci Kemal Etleç’in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Dr. Basa’nın mesajı şöyle;

“Değerli gazeteci arkadaşımız Kemal Etleç’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bizlere her daim destek olan Kemal Etleç’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve TİMBİR camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Mekanı cennet olsun.”

AdminAdmin