SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 09-02-2024 21:33   Güncelleme : 09-02-2024 22:09

CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAŞKAN ADAYI AKDENİZLİ, SAHAYA İNDİ

CUMHUR İTTİFAKI’NIN BAŞKAN ADAYI AKDENİZLİ, SAHAYA İNDİ


PAZAR ESNAFI’NDAN BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TAM DESTEK
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimler için saha çalışmalarına başladı. Seçim çalışmaları kapsamında ilçede kurulan Cuma Pazarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye hem pazarcı esnafı hem de vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.
Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimleri dolayısıyla sahaya indi. Saha çalışmaları kapsamında ilk olarak Cuma Pazarına ziyarette bulunan Başkan Akdenizli’ye AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri ile Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar ve Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra eşlik etti.
Pazar esnafının tezgahlarını tek tek ziyaret eden Başkan Akdenizli ile pazarcı esnafı arasında oluşan sıcak muhabbet yüzleri güldürdü. Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Akdenizli,  kendisine çay ikramında bulunan esnafı da kırmadı. 
Cuma pazarında esnaflık yapan Makbule Saraç isimli vatandaş ise Başkan Akdenizli’yi karşısında gördüğünde çok şaşırdı. Başkan Akdenizli ile bir süre sohbet eden Saraç, Başkan Akdenizli’yi çocukluğundan itibaren tanıdığını söyledi. Makbule Saraç; “Başkanım, siz ufacık bir çocuktunuz. Annen ile pazarda denk geldik. Bana sordu neredensin dedi, Yaka’lıyım dedim. Sen orada arabaya yapıştın. Annene o arabayı aldırmak için. Ben o çocuk büyüdü mü diye yıllarca düşündüm. Gözümün önünden gitmedin. Büyüdü mü acaba diye kendi kendime düşündüm. Çok güzel olmuşsun. Başkan olduğuna sevindim. Bir çocuk bulup sen de ona kepçe ver” diye konuştu.
Makbule Saraç’ın isteğini yerine getireceğini söyleyen Başkan Akdenizli de; “Çok teşekkür ederim anacığım. Seydikemer’imizi hep beraber yöneteceğiz. Söz veriyorum bir çocuğa da kepçe alacağım” dedi.
Pazar ziyaretinde esnafın taleplerini de dinleyen Başkan Akdenizli Kapalı Pazar Yeri talepleriyle ilgili de projenin hazır olduğunu, en kısa zamanda çalışmaların başlanacağını söyledi. 

AdminAdmin