SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 02-09-2023 13:09

BAŞKAN AKDENİZLİ, ASIRLIK ÇINARLARIN YARDIMINA KOŞTU

BAŞKAN AKDENİZLİ, İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, ASIRLIK ÇINARLARIN YARDIMINA KOŞTU

Seydikemer Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Her durumda ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, bu kez 95 yaşındaki Ömer Gökçe ve kız kardeşi Şerife Gökçe’nin yardımına koştu.

Seydikemer’in Döğer Mahallesinde ikamet eden, yaşlı babası ve halasını sırtında taşıyarak ihtiyaçlarını gidermelerinde yardımcı olan Salih Gökçe, geçtiğimiz günlerde Seydikemer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne yürümekte zorluk çeken babası Ömer ve halası Şerife Gökçe için tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Salih Gökçe’nin talebini cevap veren Başkan Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda Gökçe ailesine tekerlekli sandalye yardımında bulunuldu.

Tekerlekli sandalyeyi Gökçe ailesine kendi elleriyle teslim eden Başkan Akdenizli, Ömer ve Şerife Gökçe’yle bir süre sohbet etti. Ömer Gökçe’nin oğlu Salih Gökçe’den bilgi alan Başkan Akdenizli, Seydikemer Belediyesi’nin her zaman vatandaşların yanında olduğunu söyledi.

BAŞKAN AKDENİZLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİLER

Başkan Akdenizli’den tekerlekli sandalyeyi teslim alan Salih Gökçe duygu dolu anlar yaşadı. Gökçe; “Bu memleketin büyüklerine böyle bir hizmet gerçekten insani bir vazife. Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye teşekkür ederim” dedi.

 

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “İNSANLARIMIZA DOKUNMAYA, YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“Her zaman engelli kardeşlerimizin yanındayız” diyen Başkan Akdenizli; “Döğer Mahallemizde, tekerlekli sandalye ihtiyacı olan vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye verdik. Ömer amcamız ve Şerife teyzemiz iki kardeş, burada yaşıyorlar. Seydikemer Belediyesi olarak sosyal belediyeciliğimiz devam edecek. İnsanlarımıza dokunmaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin