MİLAS
Giriş Tarihi : 18-06-2023 17:21

Başkan Tokat’tan Babalar Günü mesajı...

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Babalar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Tokat’tan Babalar Günü mesajı...

Mesajında baba olmanın zor olduğuna dikkat çeken Tokat, asıl meziyetin ‘baba’ sıfatına ulaşmaktan çok baba olmayı başarabilmek olduğunu vurguladı.

Muhammet Tokat’ın Babalar Günü mesajı şu şekilde:

“Baba olmak gerçekten zor iştir. Koşulsuz sevmek, sevdiklerine her daim kol kanat germek, her zorlukta koca bir çınar gibi ailesine destek olmak, emek harcamak ve bolca sabır gerektirir. Bu nedenle “baba” sıfatına ulaşmaktan öte baba olmayı başarabilmektir asıl meziyet.

Bir çocuğun yarınlarına umutla bakmasında, çevresindekilere sevgi ve güven duyguları beslemesinde hiç şüphesiz babasından gördüğü sevgi ve şefkat önemli bir etkendir. İşte bu nedenle katı kurallar ve çatık kaşlarla yapılan babalık rolü çocuklarımızın geleceğinden kuşku duymasına neden olmaktadır. Oysa evladını her koşulda koruyup kollamaktan, dinlemekten, hoşgörüden geçmektedir baba gibi baba olmanın yolu. İşte o zaman çocuklarının gözünde gerçek birer kahraman olacaktır gölgesi kuvvetli çınarlarımız…   

Bu duygu ve düşüncelerle evlatlarını sevgiyle sarıp sarmalayan tüm babalarımızın, baba adaylarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, hayatını kaybeden babalarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.”

AdminAdmin