FETHİYE
Giriş Tarihi : 02-10-2023 19:34

CHP'li Demir Adaylığını Açıklıyor

CHP'li Demir Adaylığını Açıklıyor

CHP'li Demir Adaylığını Açıklıyor

CHP Fethiye eski ilçe başkanı, 5 sıra milletvekili adayı Mehmet Demir CHP Muğla İl Başkanlığına seçilen Zekican Balcı’yı tebrik etti. Mehmet Demir, yarın saat 14:00’da gündem değerlendirmesi
yapacak ve kamuoyunda merakla beklenen CHP Fethiye Belediye Başkanı Aday adaylığını da açıklaması bekleniyor.
1 Ekim Pazar günü yapıla ve 333 oyla CHP Muğla İl Başkanı seçilen Zekican Balcı’yı tebrik eden CHP 28. Dönem Muğla Milletvekili Adayı ve Fethiye Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Muğla İl Kongresi’nde il başkanlığı görevine seçilen Zekican Balcı kardeşimizi tebrik ediyorum. Bu seçim, partimizin Muğla’da daha da güçlenerek yerel seçimlere hazır olduğunun bir göstergesidir. Parti içi demokrasimizin en güzel örneklerinden birini yaşadık. Yeni dönemde de birlik, beraberlik ve dayanışma içinde CHP’nin Muğla’da daha da güçleneceğine yürekten inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Demir, mesajında ayrıca tüm partililere birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, “Bu seçim, partimiz için yeni bir başlangıçtır. Tüm partililerimizle el ele, omuz omuza Muğla’da Cumhuriyet Halk Partisi’ni daha da büyüteceğiz.” dedi.

AdminAdmin