SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 24-07-2023 13:04

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 24 TEMMUZ MESAJI

BAŞKAN AKDENİZLİ, 24 TEMMUZ GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI’NI KUTLADI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN 24 TEMMUZ MESAJI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, ulusal ve yerel basın çalışanları ve temsilcilerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutladı.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak yerelden ulusala tüm basın mensuplarının Basın Bayramı’nı kutladı.

Başkan Akdenizli; “24 Temmuz 1908 basında sansürün kaldırıldığı tarih olurken günümüzde ise basın, çağdaş demokratik hayatın vazgeçilmez unsurlarından biri, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olmuştur.  Dünyada ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri doğru bir şekilde aktarmak için gece gündüz, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan basınımızın isimsiz kahramanları, toplumların olmazsa olmazı, hak ve özgürlüklerin savunulmasında önemli bir rol oynamaktadır. Hayatımızın her alanına giren sosyal medyanın her geçen gün büyüyen etkisi karşısında yerel ve ulusal mecralarda çalışan basın mensuplarının kamuoyunu doğru bilgilendirme açısından üstlendiği görev her geçen gün büyümektedir. Toplum olarak bizlere düşen görev ise doğru, tarafsız, nitelikli haberlere ulaşmak için üzerimize düşen görevi yapmalı, toplumu yanlış yönlendiren haberlere karşı uyanık olmalıyız” dedi.

Yerel ve ulusal medya kuruluşlarında görev yapan basın çalışanları ile birlikte Seydikemer’i daha ileri taşımak için gayret ettiklerini kaydeden Başkan Akdenizli; “Doğası, kültürü, tarihi ile Muğla’nın parlayan yıldızı konumundaki güzel ilçemizi, daha geniş kitlelere tanıtmak için yerel ve ulusal basın çalışanlarıyla birlikte hareket ediyoruz. İlçemizde yaptığımız çalışmaları, projeleri tüm Türkiye’ye duyuran basınımızın güzide temsilcileriyle dün olduğu gibi yarında birlikte hareket edecek, basına verdiğimiz destek devam edecektir.

Bu bağlamda yerelden ulusala tüm basın mensuplarının ve sektör çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, her zaman iyi ve güzel haberlerle karşılaşmak ümidiyle başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

AdminAdmin